Saturday, July 24

Facebook Ohh Facebook

salam semua!~




macam biasa sila klik untuk tumbesaran yang sehat dan bugar! pe masalah hah facebook? kenapa aku owner pada akaun aku kena tendang atas alasan maintenance. orang laen aku usha tak de masalah pon. hurmmmm

36 comments:

deus X machina said...

itu menunjukkan kau lebih sesuai bermain myspace.
sekian


-tom-

ASaDa RyutaRo said...

hahahahaha... dia suh stay dengan frienster je. hahaha..

kesian lak.. try restart la aki. ade la yg tak kena tu. hihi =P

*restart ubat mujarab.. hehe =)

Uruchimaru @ kf said...

tu kena pdm password semula kat browser setting aki!

Farid MOFASAD said...

tak lama 2

redNing said...

ntah x tau

Linglung said...

layan twitter la pulak..lagi syok..

Aujinz said...

ramai yang report kot..gagagaggaga

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

nmpak sgt facebook xsuke ko..

dah, g main tagged

alvin takda umah harga 8juta said...

aku rasa fesbuk boikot kau..
setuju ngan kamen la..

faizal said...

stuju ngan alvin n kamen

Anne Boleyn said...

errr tak tau lerr..maybe diorang nak soh awak main hi-5. hehe :p

ape2 pon dah okay ke skang ni prob tak ley login tu?

p/s: salam kenal. 1st tym komen di sini. jemput datang blog HLN balik kay. :)

zella y said...

maybe kejap je mcm tu kot..hehheheh

¶A.K.I¶ said...

deus!~

eii.. da delete my space~

¶A.K.I¶ said...

bro asada!~

ohhh fs msh ad...
itu ari bkak fs je la! sedey!

¶A.K.I¶ said...

kf!~

ehh, mcm mne??

¶A.K.I¶ said...

farid!~

yup2~

¶A.K.I¶ said...

redning!~

aku lg musykil!

¶A.K.I¶ said...

linglung!~

tweet??
xmo ah! hahaha

¶A.K.I¶ said...

ojin!~

msti ko yg buat kn?
demmm~ hahaha

¶A.K.I¶ said...

kamen!~

ermm.. tak mo~~

¶A.K.I¶ said...

bon alvin!~

ayt anda kejam! hahaha

¶A.K.I¶ said...

peja!~

sekeh mau?

¶A.K.I¶ said...

anne!~

da ok da.. hehehe...
hye2~
welkam n tq ye komen~

¶A.K.I¶ said...

sis zella~

hahah... da ok da sis

Lya Colours said...

tanda2 bahawa tidor adalah lebih baik dari on9
hoho

¶A.K.I¶ said...

lya!~

sgt terbaek!~
jom tdo!hahaha

syaf said...

mungkin kerane kaw banyak mencarot dlm fb....opsss

syaf said...

mungkin kaw dah permainkan hati & perasaan owner fb tersebut

syaf said...

mungkin gimik untuk buat kaw begang....

¶A.K.I¶ said...

syaf!~

eii!! ap ko melalut ni!
sekeh kang haa!!

azlirazali said...

hai jom add blog saya juga jom

Azli Razali said...

hai jom add blog saya juga jom

SuRayA^i. said...

tu mknenye sis kne g website yg berilmiah =P

¶A.K.I¶ said...

azli!~

hye~ ok insyaALLAH sy dtg~

¶A.K.I¶ said...

sis suraya!~

ayarkk! tertusuk kalbu! hahaha

fndrocka said...

sabarlh.pihak israel sedang memproses data2 kau.hehe