Thursday, July 22

Ermmm...

salam semua...




tak tau mahu menaip apa... cuma... aku semalam petang erm.. rasa sumthing yang ganjil pada tubuh badan aku. dan aku teros direct kol mak. mak kata cepat cepat pegi klinik. aku cakap, klinik mesti swo pegi HKL, tak nak... lambat. then, mak cakap...ok la... pegi pakar thats the better [tapi mak ak tak speking cam tu la.. hehe] boley taw teros. dan aku pon cakap balik, haa ye la, sabtu kot. 


tapi bangun pagi tadi, terdetik sedikit keraguan. takut pon ada. cuak bersatu padu. tapi, aku rasa tak sakit. kalu masa sakit perut dulu yang doktor suspek ependix tu... aku da abaikan, tang ni.... hurmmm.... ah, malam tadi layan my fair lady kat 8tv tu.... laaa baru perasan rupanya isnin sampai jumaat. aku mati mati ingat isnin sampai khamis. patot la aku tengok cerita tu hari isnin macam tak synchronize dengan khamis. hahaha.. budus neyh.


dan pagi ni... nak on profile facebook, takley plak! aneh... pelik.. try berpuluh kali sampai la ni pon tak boleh lagi. pelik aku.... ap masalah. internet ke, server ke?? atau chrome ni nak kena sembelih... tapi pakai firefox pon sama. bukak profile orang laen pon tak boleh. heran....

entah la!
doa yang baek baek untuk aku ye... amin....

















33 comments:

cik GULA-gULA said...

moga yg terbaik buat kamu:)

Aujinz said...

Semoga kau baek baek sahaje..
Amin..

aki..jom detim.. :D

Aujinz said...

macam mane aku nak tunjuk muka kat belog hang..kat blog sendiri pon takde muke aku..


gagaggaga..

ape kate ko approve friendlist FB aku..

gagagagga

Lovely Bella said...

pi check.. huhu nanti melarat plak aki.. fb mc ari nih.. demam kene ujan smlm.. hehe

syaf said...

mak cik kaw sakit kah...ngee..

mak ko x speaking cam tuh so die cakap keling kew...

¶A.K.I¶ said...

cgg!~

amin!
hehe...

Hazzy Ishak said...

hang kena penyakit apa pulak ni?

Entry terbaru dari Hazzy,
Video 'Flying Donkey' di Rusia menarik perhatian ramai.

¶A.K.I¶ said...

ojin!~

amin.. thx2~
eit.. ak blom add fb ko ke ojin??
nti ak cari ko

¶A.K.I¶ said...

sis bella!~

kan kan kan~
mengarot la fb ni.. geram geram geram!!

¶A.K.I¶ said...

syaf!~

ak rce ko yg ckp keling. ak x phm btl! ap ko ckp

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

ak pon x sure..
nti ak cek dl~

redNing said...

dh sakit camne nk maen futsal hih??

syaf said...

ngee...nanti aku suruh kakak aku explain kan

Farid MOFASAD said...

harap gitulah

echah mashuri said...

g la check aki..kot mkn seyes je...

¶A.K.I¶ said...

redning!~

ak tak maen...
aku nak g spital dl..
len len tggal blakang~ hahah

¶A.K.I¶ said...

syaf!~

ahaa! xyah~

¶A.K.I¶ said...

farid!~

hmmmm....=p

¶A.K.I¶ said...

echah!~

baek dea~
huhuhu

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

yang aku pasti, sakit perut ko xde kene mengena ngan ko xleh nk log in fb..

itu pasti...


hehe







get well soon aki

zella y said...

nape aki??? serious je bunyinya...
cpt2 gi pakar ye...


harap2 xde ape2....

¶A.K.I¶ said...

kamen!~

aha!
ko yg sabotaj fb ak la?
demm.. ak x pasan upenye!
hahaha






















thx beb~

¶A.K.I¶ said...

sis zella!~

amin.. mudah mudahan nothg hapen~
dun wrie k sis..
papehal aki update~

hiro said...

keh3..kolej block fb.

dunspeak♥ said...

semoga baik2 ajaaa ;)

Razman said...

tahniah! dah dua bulan. lg 7 bulan. haha

hellioz said...

lu xsehat kah?
semoga sehat la ye

gyahahahahah~

baincardin said...

Salam.

Cahaya-Bagaimanakah rupa kebesarannya? Jom kita menghayatinya bersama! ^_^

¶A.K.I¶ said...

hiro!~

ko la 2..
ak x~
hehehehhe =p

¶A.K.I¶ said...

dun speak!~

amin amin amin!
thx ya!

¶A.K.I¶ said...

razman!~

sengal ubi!
hahahah....

¶A.K.I¶ said...

hell!~

ko la penyebab ak sakit!
demmm

¶A.K.I¶ said...

bain!~

ok!! aki datang~~