Monday, July 5

Moody Ke?

Assalamualaikum...

salam hari isnin... T_T [stigma hari isnin... mesti bored... aku pagi pagi bangun tido dan da setel menunaikan kewajipan... teros mood down gila gila....]


jadi, macam mana kita nak mengubah stigma agar pagi pagi isnin je takde mood yang sangat down or sangat sangat hampeh??


korang ada cara?? bagi taw aku.... plezzzzzzzzz........

















 penamat post ini: mau hilangkan mood down ini dengan segera!

16 comments:

Hazzy Ishak said...

MAKAN MAKAN MAKAN MAKAN MAKAN MAKAN MAKAN MAKAN MAKAN MAKAN MAKAN MAKAN MAKAN MAKAN MAKAN MAKAN MAKAN MAKAN MAKAN MAKAN

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

hah...
pg ni ak x bekpes lg!
hummmmm

cik pingu said...

xde..

tgh down gak.

ngehehe. bukan down, xdek perasaan jek..

syaf said...

kawq hantokan kepale ko kat atas meje 10 kali sambil memuji aku....
4 sure ok punyer

x pon ko tetiber jer lempang muke officemate kaw lalu berkate " kaw pasti taw kenape aku lempang kaw bukan "


!!!selamat mencoba!!!

¶A.K.I¶ said...

cik pingu!~

haip!
br gak bce entry anda..
kte serupa ini hari..
ayooo..
taip pn tonggang tebalik!

¶A.K.I¶ said...

syaf!~

unit ak...
xde opismate..
mcm mne??
lempang ko bley???

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ko kene selalu amik cuti hari selasa..mst ko semangat sbb ko akan ckp "ah, esok cuti lg..siapkan keje mana yg ptt dl la."

¶A.K.I¶ said...

kamen!~

aje...
xpernah lak terlintas dlm benak ak kn2~
hurmmm....

Uruchimaru @ kf said...

tolong jgn ingat hari isnin..terus aje ingat klu bgn pagi " oh arini hari rabu" hehehe...

¶A.K.I¶ said...

kf!~

hahaha...
ooo..
men psikologi la ea??
hahahha... aki try!

syaf said...

jgn lempang aku, lempang nenek aku x pew...aku amat alu alu kan...muahahah

Aujinz said...

samelah ngan aku..

aku tak suke hari Isnin..
so..

aku takleh bagi tips kat ko..

muahahhaha

~AmyLiana8886~ said...

aki anggap je isnin tu mcm ari jumaat..comfirm best..hehe..ckp s6 kan..

¶A.K.I¶ said...

syaf!~

nenek ko??
kejam punya cucu!
huh

¶A.K.I¶ said...

ojin~

alaa ko...
nak sme2 ngn aku gak... =p

¶A.K.I¶ said...

sis amy!~

heh.. taw xpe sis ooii!!