Wednesday, July 7

Abaikan Sotong Itu!!!

Assalamualaikum...


hujan yang agak lebat beserta ribut mungkin kesan kepada line internet ini. slow nak mampos! hai... geram geram geram... oleh kerana itu, aku malas nak taip pepanjang dah! nak bagitaw straightttttttt aje! huhuhhuh dimana pada pelawanan final... Belanda akan bertemu dengan GERMANY!!!! yeah~




abaikan si sotong yang mengarut itu.... abaikan.... abaikan.....abaikan...[hipnosis diri] dan sokonglah abangku yang kuat bertarung iaitu:


Miroslav Klose..... ye abang! gudluck match mlm ni!!

kami da ada perjanjian sejak dari welkap tahun 2002 time aku tingkatan 2... hihihihi... abang make sure ko score gol paling banyak untuk welkap 2010 ini okey bro!! ballack bacin takde sebab tu ko hebat bro.. go bro go!! [da mcm katon go diego go la plak]


penamat post ini: abaikan sotong yang aku jadikan menu lunch sebentar tadi.. abaikan..abaikan!!! [ok, siyes otak aku senget hari ini]



20 comments:

Uruchimaru @ kf said...

eh blm pasti lagi lah aki!

holland vs spain...hahaha

NURULekmiRabat said...

aki: hopefully Germany will win tomorrow morning!fuh fuh! klose comey :)

Hazzy Ishak said...

ko suka sangat tulis ayat aku tak paham. welkap?

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

yeah2..
aku turut bersemngat wlau xbpe minat..

cik pingu said...

go klose go!

¶A.K.I¶ said...

kf!~

waaa....kte ad lah musuh yg nyata!
ahahaa

¶A.K.I¶ said...

ekmi!~

betol tu betol!!
ahhahaha...

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

hg ni...
dok 2 pon xtaw ke...
welkap welkap..
merangkap adik beradik ikan kap....

¶A.K.I¶ said...

xknl maka x chenta!~

xpe2...
ko sokong je abg ak ni!
ahahaa

¶A.K.I¶ said...

sabarimon!~

kekekeeke!!
ko bkn kne sokong park ji sung xpon jepon ke? kekeke...
xpe2..
go bro klose go!

Lovely Bella said...

huhu sejak brazil kalah bella x mau nengok WELKAP lagi.. heheheh

echah mashuri said...

xsbr nk tgk final...sbb xpenah pom tgk wc..huhuh

syaf said...

sotong itew telah aku buat rendang
sekian

Aujinz said...

sotong tue aku buat takoyaki..

cit!
yeah.. Jerman jumpe Holland.
hahahaha..

Aujinz said...

hu hu hu..

sotong tue.. kalau goreng tepung pon..sodappp...!

jane said...

sotong yg keji
hahhahahhaha

walau apapun yg jadi
german tetap di hati!!!

zella y said...

aki...german dh kalah hehehhehe
sabar erk...

¶A.K.I¶ said...

aku nak berkabung... harap maklum!

redNing said...

booooooooooo

brkabung lah ko sensorang hhahahaha

SuRayA^i. said...

sori, klose suda x dpt mmbantu =p