Thursday, July 15

Aishhh!!!!

salam!!!

[dulu punya taip panjang panjang assalamualaikum.... mana korang lagi prefer?? assalamuaikum atau salam??]

okes! sekarang perot sangat lapa walaupon pagi pagi masuk opis sudah melantak mee goreng. rasa mee gorang itu tidak mengenyangkan la.. next time jangan makan la! hahaha... huaaa.. agak sibok hari khamis ini. dengan kerja yang sedia menimbun numbun!! T_T

lepas tu ramai pulak yang nak jumpa. ahai! fofular ka?? hampesss...tapi sonok la dapat jumpa orang luar kan. boleh tau and share tentang hal hal kerja dan sebagainya. kena lak yang datang..... mamat encem!! muka semat2.... hehehe.. jawatan plak tip top! auuuu!! ngeee~~

 muka macam ni....



 lepas tu macam ni pon ada... adoii!!

ok sudah sudah! sila kembali ke dunia sempit mu aki. takyah da melalut!! ermm... korang, apa topik bes untuk share dengan korang korang ye... korang ada idea?? ada ada?? gtaw aku meh! ohh! thxx ye guggel kerna gambar gambar itu!! auuuuu.....





17 comments:

redNing said...

jom lah gi makan apa yg patut...

Koyuki said...

kalau ikut taraf gua..muka mereka berdua dlm gambar kat atas tu blom bleh masuk list ensem lagi tu..

kehkehkeh..
hye aki :P

miEz haNeM said...

AMBOI..2-2 HENSEM:)

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

kalo ramai org na jmper tue..
fames r maknenyer...

¶A.K.I¶ said...

redning!~

cun!! ko lak blnje kn kn... lg cun!!!

¶A.K.I¶ said...

yuki!~

ahh ko... lebeh beno 2..
hahah..
hye beb!!

¶A.K.I¶ said...

miez hanem

erm!! taw dah! hahahaha

¶A.K.I¶ said...

xknl maka xchenta!~

hihi... xla..

hiro said...

pehh..kwn gua minat tol ngn remy...npe ek..huhu

alvin takda umah harga 8juta said...

bagi salam mana2 pun o.k..janji makna tu sama..




muka cam parit maupusat ada tak??

Aujinz said...

Aku lagi ensem laa Aki..

meh ngurat aku meh..

Hamzah Ian said...

aloo.. testis testis.. gua nak tanye ni.. sile ke blog gua jap and drop komen lu

echah mashuri said...

huhu...shahir ag8 xencem kr?huhuu

echah mashuri said...

*af

black_mel said...

wahh..pagi2 melantak mee..mee beli ker masak sendiri?hehe...

topik?paling hot mcm biasa la..harga barang naik...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

alvin lg hensem..ko ni rabun ke ape..


len kali jgn mkn mee goreng tu..mkn mee mentah..konpem kyg

zella y said...

ooo..minat remy ishak erk...

bagi salam yg mana2 pun bole..jgn akum sudah heheheh