Monday, July 19

Weekend...

Salam semua...

alhamdulillah masih dikurniakan kudrat untuk kawan kawan semua ye.. syukur.... minggu lepas... sabtu dan ahad adalah hari agak sebok dan bizi. dengan aktiviti aktiviti yang telah dirancang. hehe.. seronok memang berjalan dan keluar bersama rakan kesayangan. trimas!!

thanx pada blogger ini atas invitation menonton eclipse pada jam 12.10 tgh malam di times square. heheh... layan movi sambil menguap dan mata kuyu walaupon aku da tido petang tu.. heheh menantok laa... 

cilok dr fb.. hehe xmo marah ya sis~

review pasal eclipse meh aku share sikit dari pandangan aku la yang menonton. starting je da berciom! adess... leceh tol.... dalam episod kali ini rata rata memang better dari new moon. jalan cete lebih tersusun dan nampak la perkembangan. tapi aku rasa victoria da bertukar orang~ rosalie macam makin slim or dia da ditukar oleh pelakon laen macam watak victoria??




peranan jake sebagai warewolf yang suka sangat kengkonon pada bella, hahah sumtimes rasa macam asyik memaksa je mamat ni. watak sebelum sebelum ni macam kewl and mantain macho aku lagi suka dari watak dia dalam eclipse, dan scene mereka di dalam khemah atas pergunungan... its quite funny la... bella dipeluk oleh jake depan edward... haha... kami dalam panggung semua gelak. banyak gak scene yang lawak... gamat gak panggung... lagi lagi dengan gaya bahasa yang kelakar... tergelak gelak. pasal war antara vampire and new one tu.. .bese bese je.... tak trill... from 5 aku come out with 3 star.... 

cete laen lak.... ingat nak tengok festival bunga putrajaya... malangnya ahad lepas ada gath tak rasmi dengan rakan sekelas lama. dia datang KL ke pwtc ada pameran mesin mesin mencetak untuk company grafik dalam malaysia. aku nak masuk tak boleh sebab kawan aku cakap hanya untuk jemputan sahaja. dia pon kena pakai pas pelawat. so kami lepak mcD the mall. kawan aku blanje makan upenye... rugi aku tak makan kenyang kenyang!! petang lak ujan lebat soo bertapa jela dalam rumah....




to all person yang da fill up my weekend... luv u all n thank jumpa aki. lalalaa... jadi kamu kamu.. bila mau jumpa saya???



25 comments:

syaf said...

aku macam x de minat jerk nk tengok citer itew....gagagga

oow ok aku next person jumpe kaw...boley

¶A.K.I¶ said...

syaf!~

ahaa.. br nak terjah belog ko..
paksa ke datang jmpe ak!!

miEz haNeM said...

SHAWL KAMU CHANTEK!

redNing said...

3 je ko bgi..klu camtu biar aku donlod je lah citer nih huhuu

Hazzy Ishak said...

tak tengok tapi nak jacob..6packs beliau menggugat imanku

SZ said...

mahu jumpa kamu!!!

:)

¶A.K.I¶ said...

miez hanem!~

hahah... itu akak sis... sgt ske tdung2 mcm 2...
g la belog dia.. heheh

¶A.K.I¶ said...

redning~

yup... dwload je...

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

ahh ko... ske tgk lucah2~
hahaha..

¶A.K.I¶ said...

sz!~

mari sis!! luv to c u 2~

Aujinz said...

Hachiuuu..

Aki ko gie pUTRAjawa, ko roger la aku..

boleh kiter detim..

gagagagagga...

Aujinz said...

sheet..
aku nak taip Putrajaya..

gagaggaga...

zella y said...

kalau mcm tu,bole lah sis jemput aki utk tgk wyg ngan sis ye..hehehhehe

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

wa..
cm bech jer...
tggu kuar astro je la gamaknyer...hehe

Uruchimaru @ kf said...

psst aki lame tak updated sbb cuti balik kg ler..

*sorry psl no.pone haazy tue rasenye takder kot aki bagi no.pone hazzy...aki salah org tak!

¶A.K.I¶ said...

ojin!~

aku br nk ckp... knp putrajawa..
hahahha ko slh taip upenye!!

¶A.K.I¶ said...

zella!~

no sweat! boley sgt2!!
hahaha

¶A.K.I¶ said...

xknl maka xchenta!~

hak ahh.. tggu aje~

¶A.K.I¶ said...

bro kf!~

bukan aki yg x apdet belog... bro yg x apdet~ hahah

Lovely Bella said...

huhuh.. kalo bace novel die.. and bile tgk muvi.. erm.. erm.. erm.. tapi ape² pun nak tunggu breaking dawn!! yeah!

alvin takda umah harga 8juta said...

i teringin nak pakai shawl..


adesssssss...

deus X machina said...

i teringin nak pakai shawl..


adesssssss...

¶A.K.I¶ said...

sis bella~

tol aa..
klu bce novel~
feel bes woo..

¶A.K.I¶ said...

alvin!~

erkkk!!!
bon jgn bon~~

¶A.K.I¶ said...

deus!~

ko pehal kopi pesss~