Wednesday, July 21

FormSpring....

salam semua!


pagi yang gelap dan ujan yang lebat sejuk membeku di dalam dada....
pagi yang suram dan cuaca yang mendung terus lenyap dibuai mimpi indah....
[apa aku mengarot ni???]




erm,
semalam buat formspring... sebenarnya takde niat tapi terbuat gara gara nak tanya blogger sumthing... hahah.. so da ada la formspring tu~~






masalah nye.. aku tak taw apa fungsi benda alah ni wehh?? aku tak paham.. tengok tengok kat home aku macam ada muka orang laen... blogger ka? apa kah?? aahh aku masih kabur dengan formspring~ sila tunjuk ajar ku sifu!!!



penamat post ini: masih dalam keadaan blurr??






36 comments:

Hazzy Ishak said...

tu tempat orang tanya soalan. aku pun jarang guna.hehe

zella y said...

sis dh follow aki... ;)

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

pastu?
hahah....
blurr~~

¶A.K.I¶ said...

sis zella!~

aki nak follow sis...
nama formspring sis ap?

echah mashuri said...

lau org tanya kita kat profile tu,,
yang kt home to kuar update sape yg kita follow,,,

Lovely Bella said...

huhuh formspring...?? bella x pnah tau pun.. gile x up to date.. heheh

Uruchimaru @ kf said...

aki ni tmpt nk tnyer soklan nnti nk tahu ade saper2 tnye sile check email !

syaf said...

kejdahnyer..aku x minat nk amik port..buat berat jerk nantih

¶A.K.I¶ said...

echah!~

haha... 2x bce komen kamo...
br phm! hahaha

¶A.K.I¶ said...

bella!~

hahaha.. aki pon sme~~
ni TERbuat~~

¶A.K.I¶ said...

kf!~

nk kne bukak emel..
kne bkak formspring..
waaa

¶A.K.I¶ said...

syaf!~

alaa..
mcm la ko yg galas kat bahu!
apaa laaa

syaf said...

betul gak ape kaw cakap tuh...baiklah aku amik port skung...

redNing said...

kaunter prtanyaan nih...malas aku nak pasang

klu nk jwb kena login formspring tu kan???...byk kejer nk kena buat

deus X machina said...

formspring.me/erk888

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hahaha..aku pun xde bnda alah tu..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ko tye parid ke..pelat ke..
mesti die taw

Mieza vs Rory said...

aku pown x reti psl formspring nih...hhe

wes nk taw psl kalumpang klik entry aku yg nih..

http://miszrory.blogspot.com/2010/07/pstti-luv-y0u.html

Koyuki said...

yuki nak tanya kat sini jer la..

aki ko da mandi blom ari ni?

:P

dunspeak♥ said...

formspring ialah tempat untuk sesi soal jawab kot..hehee

Farid MOFASAD said...

formspring tempat untuk beromen - romen bak kata pelatt


>>___________<<

SuRayA^i. said...

sy ade formspring gk~~
tp xpndai juge nk gne T__T

¶A.K.I¶ said...

syaf!~

ahh ko~
port mne ko nk amik??

¶A.K.I¶ said...

redning!~

agak la kn!
hahaha

¶A.K.I¶ said...

deus!~

ai!
pomot formspring~

¶A.K.I¶ said...

kamen!~

hurmmm...
ak rce farid ad kat bawah ni~

¶A.K.I¶ said...

mieza!~

deyy!
ko pon ad formspring deyy!!
ayoyo!!

¶A.K.I¶ said...

yuki!~

nsb ak jawab pagi..
so skunk ak da mandi~
klu mlm td.. eh! aku mand gak~
hahaha

¶A.K.I¶ said...

dunspeak <3!~

hahaha..
mengong~ ye kot~~

¶A.K.I¶ said...

farid!~

cess! =p

¶A.K.I¶ said...

sis!~

nti usha aki taw!!
hahaha

Aujinz said...

hahahha...

ko pun suka merapu gak..

eh eh eh..salah komen..

Aujinz said...

ko nak tanye blogger soklan ape???..

nas said...

aku pon xtahu sangat...
dulu buat la..pas2 da buang balik..hahahhha...:P

¶A.K.I¶ said...

ojin!~

hape ko ngarot neyhh!!
adess

¶A.K.I¶ said...

nas!~

halaahh ko ni!
da buang lak!
hahaha