Wednesday, July 14

Entry Campo Adok

Salam!!!


hye and guddday... lama gak aku tak hapdet. ahah! takde mood. kejar naruto shipudden punya pasal. masih tertinggal 68 episod terbaru.. jenuh weh nak layan. sebabkan itu, aku sampai terlepas episod 6 cete korea 8TV MY FAIR LADY a.k.a take care of young lady. mujor malam tadi ingat. dapat tengok dorang bekebun. hihihi

minggu lalu yang agak bosan sebab tak kelua ke mana mana. rehatkan diri sepuasnya kerana hujung minggu ni akan sebok dari awal pagi sabtu sampai malam ahad. apa lagi nak cete.. ahh.. follower da kurang sorang. semalam blogging and singgah singgah belog korang korang, nampak nombor laen. pagi ni log in belog masuk masuk da kurang sorang. hihi...

saya menulis, saya membaca dan anda membaca kalu sudi. takde entry yang tip top sebab tu komen tak banyak dan follower tak hebat. tapi saya tak kisah. asalkan kawan kawan blogger yang saya kenal dan kenal saya masih ada dan ada... korang ada kan kan?? 


akhir kata, jaga diri, jaga tingkah laku  dan jangan lupa hapdet je roger roger. aki akan datang.





si bijak shikamaru adalah favorite saya!!
tiut![pinjam bahasa alvin]




antara pasangan kiri ngan kanan mana yang ok ek.. 
hurmmm

30 comments:

miEz haNeM said...

shikamaru..

¶A.K.I¶ said...

miz hanem!~

ait... awal~ hahahaha

Hazzy Ishak said...

butler so...

redNing said...

ko layan naruto huhuhahah..aku xminat ler..dragon ball ok

hahah aku pon ada lg cuma x hapdet jer...just baca n komen kt blog org tu pon klu ada masa

Aujinz said...

aku ade Aki...

mein hoo na..

gagagagga...tetiba hindustan plak..:))

miEz haNeM said...

miez suke hagimaru:)

Mieza vs Rory said...

aku ada..hoho

wong ah ian said...

wei ko tgk naruto kat mane?..ade DVD ke?..nak pinjam..tapi aku nak episod yg mase akatsuki hidan ngan kakuzu lawan shikamaru tu..

syaf said...

mak cik kaw layan naruto gak kew...cis

nk pinjam, aku bru dapt separuh, yg di lawan same geng2 besi kat muke

echah mashuri said...

naruto best ke?
huhu...

aki..nak unfollow blog cmne eh..?
(bkn nk unfollow aki neh...huhu)

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

bgs2!!
sme la kte

¶A.K.I¶ said...

redning!~

tu laa...
da xde bahan la...
mood pon x da nak menaip~

¶A.K.I¶ said...

ojin!~

meen ho na 2 hindustan?
hahah...
egt korea!

¶A.K.I¶ said...

mie hanem!~

haha.. hagimaru lak pegi nye~~

¶A.K.I¶ said...

mieza~

kan2!!
ak taw ko ad!

¶A.K.I¶ said...

ian!~

hoo..
ak ad simpan dlm external ak...
laptop pn ad..
xde hal jmpe ak bg ko

¶A.K.I¶ said...

syaf!~

geng besi kat muka????
yg mne??
ak ada 166 epsd..

¶A.K.I¶ said...

echah!~

naruto bes la...
hahaa...
nk unfollow??
haha.. k2 nti aki gtaw

SuRayA^i. said...

x ku sangke sis sorg nh lyn naruto =p

Pelat said...

gua nak lalu.. kalau lu tak bagi. peduli apa gua...

Hamzah Ian said...

haku tak paham..

zella y said...

salam aki...
sis tetap ade nak bc blog aki ni heheh

sis suka sasuke... ;p

baincardin said...

Salam. Jom kita menghayatinya bersama! ^_^

Lovely Bella said...

pasangan belah kanan kot aki... heheh kot.. jerk..

¶A.K.I¶ said...

sis suraya!~

kekekeke!
fanatik woo...

¶A.K.I¶ said...

pelat!~

alaa.. wa x ckp lg bagi ke x da ckp mcm 2.. lantak lu la!!

¶A.K.I¶ said...

hamzah ian!~

halah budak ni!!
ingt terbang aje

¶A.K.I¶ said...

sis zella!~

miss uuu...
^_^ ske gak ea naruto..
heheh...

¶A.K.I¶ said...

bain!~

huhuh..
baek!

¶A.K.I¶ said...

sis bella~

aki pon minat mereka...
1st tyme sapot 2nd hero..
slalu mst hero je!
ahaa.. sbb dua dua encem!