Monday, August 16

Semalam Di Shah Alam

salam...


hye.... selamat bekerja / belajar untuk semua..... aku masih tak pose lagi ari ni....


aku nak bagi tahu ni....


semalam petang sampai malam....


ada kat seksyen 7, shah alam....


semata mata untuk berbuka menu ayam penyet..... aku tak penah rasa.....



[ooshh! sambal belacan sangat pedas!!]



[ini lak menu aku.. udang penyet...]
maceh ye encek google


oleh kerana lokasinya belakang pintu gate UITM SHAH ALAM dan jalan ke I-CITY, sebaris dengan wisma Jakel...[apa yang aku nak kaitkan sebenarnya?]


oleh sebab terlalu ramai rakan rakan yang aku rasa aku taw dorang ada kat area situ, maka aku tak kol sekor pon! encik rescue aje ajak kawan sorang join kitaorang makan.


sebelum buka jalan jalan tengok kapet dan kain kat jakel.... tak bernapsu... betul laa setan memang kena ikat bulan pose.... bess!


lalu I-CITY bawak rescue yang nak jengah area situ. alang alang kan.... lepas tu.... balik...


misi utama aku nak bagitau satu je....
budak budak yang aku rasa kenal aku dan aku tau korang ada kat area situ... agak agak kalu aku ajak dorang datang tak? hehehe



34 comments:

MOFASAD said...

cis tak roger!

¶A.K.I¶ said...

ferry...
hehe....
ko kan kat kg kan kan kan???

syaf said...

lame x singah meyh...woo ayam penyet...cis!!! aku mencik ayam penyet, aku pernah makan cam haram rase die, dah lah lauk die x banyak, kering, x sedap, & sejak itew aku tobat x nk makan....


kawan2 ko??? perlu ke diroang nk datang?? artis ke ko? ade duit 8.5 juta ke dalam bank?? boley blanjer dieorang sat sorang 13ratus cucuk kew???


lalalalala.......TEKSI!!!!

¶A.K.I¶ said...

syaf!~

[sedang sedang ko tggu teksi..]

zzzzzzaappp!!

[bunyi kena tikam]

akiii....aki...

[ko merayu2 pd ak mntak tlg...]

hahahahaah!!!

ALYN_C3N1 said...

wah aki...teringin kami nk mkn ayam penyet tue..huhu

redNing said...

nyesal aku msuk page ko tgh2 hari nih....ada ayam..udang lgi

mggoda iman

Mieza vs Rory said...

bongek...dekat jer kot aku kt situh..
tpi x pnh aku try...besh ke weh???

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

jangan lupa mandi hadas esok puase

lalink7 said...

xpuase ye aki..hahahahah

¶A.K.I¶ said...

alyn!~

hehheee....
kat penang kat mne?
try gugel yg~

¶A.K.I¶ said...

redning!~

haisshh ko...
jgn tgk gamba laa....
udang dia besar beb....
ayam dia sedap!!

¶A.K.I¶ said...

mieza!~

hahaha...
ak taw ko duk area c2 kan...
hehehhe....
sedap laa

¶A.K.I¶ said...

brutal solo!~

aku ridin solo..
hehehehe

¶A.K.I¶ said...

husz~

iskkk... aki pose lar!!
[mke konfiden~]

alvin takda umah harga 8juta said...

akibon..
lu jalan sorang2 je ka??

Aujinz said...

cis..tak hajak!

¶A.K.I¶ said...

bon bon alvin!~

aku dgn rescue ranger...
berdua..
kat s.a jmpe kawan resue ranger...

¶A.K.I¶ said...

ojin!~

hehehe....
ko subang kan....
jauhh kot~
hehehe

black_mel said...

mesti la datang..aku dr johor ni pun sanggup datang..tp sbb x ajak..so aku x dtg...

maCy said...

adakah ini antara blog y asada ckp cerita sal makanan?? isk2.. lapa~

rATu kEBaYA said...

ooo.. begitu kisahnyer ye..

syufaa said...

perghh! menjilat jari kaki! slllrrrpp!!!

Mieza vs Rory said...

cehh..dah taw..bkn nk roger...
wes de due kdai nsi aym penyet kt situh...mne satu ko pegi?
sebaris Jakel or blakang jakel?

Eazy Izzuddin said...

x ckp
bro kat shah alam sentiasa..
hehe
xD

deus X machina said...

kau tak roger aku pun ye kaki

Hamzah Ian said...

pergh..sedapnye menu ko..

¶A.K.I¶ said...

black mel!~

ahh ko...
da taw duk jauh sbok nk celah gak kn~ hahah

¶A.K.I¶ said...

macy!~

kekekekee.....
bro asada dengki tu...
ngeee

¶A.K.I¶ said...

ratu kebaya!~

ye... itu la dia

¶A.K.I¶ said...

syuufaa!~

awt laa hg nk jilat kaki!
hahahah

¶A.K.I¶ said...

mieza!~

ak kat sebaris jakel beb...
ak xpasan ad kat blkg jakel wong solo~ huuu

¶A.K.I¶ said...

bro eazy!~

halaaa....
bro ni...
mmg taw...

¶A.K.I¶ said...

deus!~

kyaaa...
hahaha... ko bz kot~
lalallaa

¶A.K.I¶ said...

hamzah ian!~

heheh...
mabeloss beb~