Thursday, August 19

Selamat Ulang 1Tahun 1Hari

Salam untuk semua....


first of all aku nak cakap makasyeh... makasyeh dan makasyeh banyak banyak kepada semua blogger.... lagi lagi follower dan blogger yang suka singgah dalam belog pinggitan aku selama ini. 18 Ogos 2009 adalah hari pertama belog berDOTkan blogspot ini ditubuhkan

wujud setelah beralih arah dari dunia belog friendster [zaman friendster ada belog kan kan hahahah] hasil bantuan member aku asbesstos [pakar snap snap mamat ni... freelance untuk wedding potographer - ceh sempat pomot!!] maka terhasil laa akitoimada.blogspot.com. entry pertama yang ada komen adalah ENTRY INI komen pon sorang je~ hehe... asbesstos la. lama lama.... jadi la macam sekarang.

masih lagi belog pinggitan. at least ramai yang picisan... tapi aku pinggitan! hahaha..... header blog adalah dalam 3 4 kali tukar. lepas tu end. ahh entry yang paling syok dan komen banyak adalah ENTRY INI mencatat sebanyak 1252 komen. itu sempena PARTY KOMEN yang akan menjadi kenangan blogging seyesly terindah. hehehe....

kepada: nini, ayu, deus, frodo, bullet, farid, wong ah ian, 'si budak aboi', jedi, yuki, acong sengal dan yg join 1129 party komen mmg rocks~ [most of demmm da jarang da blogging sebab high commitment pada benda lain mcm kerja, life - geng geng BB hal laen! dem~] 
- geng BB aku highlight nama lagi! hahahah


dan semua blogger blogger yang aku admire [maksud SEMUA blogger yang ada dalam senarai dan aku rajin singgah] trimas!! atas sokongan anda!! 








terimas kerana singgah belog saya
terimas kerana baca entry entry saya 
[harap ada sedikit input walaupon banyak nya sampah semata]
terimas komen dan terimas follow~
maka,
RAJIN RAJIN LA KLIK NUFF!!
hahahahha

45 comments:

wong ah ian said...

doitashi mashite...hahaha

Lya Colours said...

haha sempats suoh klik nuff
selamat hari besday http://akitoimada.blogspot.com/

¶A.K.I¶ said...

ian!~

hahaha...
bengongeh... ianey!
hahahah

¶A.K.I¶ said...

lya!~

hahah..
trimas lya~
^_^

¶A.K.I¶ said...

TO ALL!~

thx singgah dan tegur aku tentang blogging. maaf segala salah dan silap yang sengaja atau secara tidak. nama nama yang tak disebut.. sbb terlalu ramai yang aku syg... mereka adalah anda anda semua. maka aku harap korang lepas ni tak jemu singgah dan bantu aku maju bersama sama korang dalam dunia blog~

THX~

Hazzy Ishak said...

ko kena bagi hadiah kat aku wey, sebagai pengomen terawal blog ko

HAHAHAHA

black_mel said...

dh tua blog kau..setahun...kalau mengandung ni dah ada anak dah blog kau...hahaha..

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

hahahah...
yela!
aku bagi...
tp... ko kne jumpa ak! hahaha =p

¶A.K.I¶ said...

black mel!~

kejap je beb setahun~
seusia dgn pengalaman kerja ak~
baru setahun!
haiss

MOFASAD said...

ian cakap jepun...

mana belajar weh?

hahha



aki..

kenapa tak linkkan kami?

baru up trafik kami.
hahhaa

~qiFFara~ said...

slmt ulang thn...

hiro said...

jom wt parti...keh2

redNing said...

wahhh..tahniah2

ahchOng's said...

nama i pon ada?auuu..tergaruuu nyer..u baik la aki..tapi sayang..ermmm..

lalink7 said...

selamat hari ulang tahun yer..semoga terus suksesssssssssss...

¶A.K.I¶ said...

farid!~

cukup2 la tu weh nak kejar glamer!
cess.

ohh ian ckp japan ka?
hehehe....
mcm taw je~ nge nge nge

¶A.K.I¶ said...

qifarra~

masyeh!!

¶A.K.I¶ said...

hiro!~

lu sponser?
set sje!!

¶A.K.I¶ said...

redning!~

hehehe....
makasyeh2!!

¶A.K.I¶ said...

jebon acong!!

ak taw ko nk ckp ap...
demm~

¶A.K.I¶ said...

sis husz!~

masyeh sis masyeh!!

Mieza vs Rory said...

nme haku xder pown...

hepi aniversary toimada

¶A.K.I¶ said...

mieza ngeng!~

swie dear..
lpe... ramai sgt nk letak!!
huhuhuh...
thx ye

dunspeak♥ said...

yeay! belog aki dah matang! hekhekk

ketingting said...

ulang tahun ulang tahun jugak. nuff wajib ea aki? hehehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

dah boleh merangkak aganya kalo satu tahun

Aujinz said...

same same..
kalau kawen..anak dah sorang kot.. :))

Koyuki said...

selamat ulang tahun aki!
nama yuki pon ada ke?Kehkehkeh...party komen rocks!!

maCy said...

hepi beseday :D

Nur Qistina said...

selamat ulangtahun...^^,

echah mashuri said...

waa..bby da besar..olo2...tomei2...hahhaah

zella y said...

happy anniversary!
;)

lumut said...

wah aki...epi besday....

saya barru nak buat blog ni...bleh kaye ke dgn blogging aki??

and kau punye header...sumpah lawa beb!!

mcm mane buat?ajar sikit..hehe..

kau jgn terpedaya ngan mofasad tu yer....aku saje nak suh die slow update..hakhak..sian die kan

¶A.K.I¶ said...

cik belog!~

hahahha....
masyeh ye dak chomei~
^_^

¶A.K.I¶ said...

ketingting!~

hahhahaa....
bese la tu beb~

¶A.K.I¶ said...

brutal solo!~

bkan da boleh berjalan ke???
merangkak 8 bulan dah boleh bro~

¶A.K.I¶ said...

ojin!~

aiii...
mcm ko lak yg nk kawen gayanye!
ahahaa

¶A.K.I¶ said...

yuki!~

hahhaa..
thx~
yeahh... party komen kewl osome rock!!

¶A.K.I¶ said...

macy!~

masyeh ye macy!!

¶A.K.I¶ said...

nur qistina!~

thx dear... ^_^

¶A.K.I¶ said...

echah!~

hahaha..
bingai la hang!!

¶A.K.I¶ said...

sis zella!~

thx sis!
swie ea lmbt sggah!

¶A.K.I¶ said...

lumut!~

hahaa...
thx beb~
header tu adlh sgt buruk jgn terpedaya..

bkn esoksemalam belog ko ke?
mne pegi?? ngeng la lu!!

Linglung said...

congrats derrr...gua harap lu terus bertahan sbg blogger pingitan..keh keh keh

Anne Boleyn said...

wah dah 1 thn. happy 1st anniversary utk blog ni kay. :)