Friday, August 6

Dia Boleh Bertukar Wajah

salam semua~

selamat hari jumaat. yuuhuu!!! esok esok apa aktiviti korang? haha aku bercita cita untuk tido sepanjang hari dalam tempoh sabtu dan ahad namun cita cita tu belom boleh sampai lagi sebab setiap minggu ada je yang dah cop nak ajak berjalan. ohh! aku sangat tak kisah janji ada duet...kalu takde duet kan tak syok nak jalan kan kan kan. huuhuhuh....

"dia boleh bertukar wajah, boleh bertukar suara" <---- lirik lagu senario untuk filem dorang jumpa alien tu

taaraa..... kale sudah semakin lembut dan setona saja. tak banyak kaler da untuk backgroung baru ini. hehehe... tak terniat untuk berubah wajah untuk waktu ini sebab rasa belom masa. tapi entah macam mana... kelik kelik kelik... yang terhasil seperti yang anda lihat. sebenarnya sempena bakal ulangtahun pertama belog ini. 

tapi lama lagi... dalam dua minggu lagi... takpe la... untuk sampai  ke ulangtahun pertama.. mungkin akan ada lagi perubahan perubahan dan harap sangat sangat korang bersabar ye kalu open belog ini tapi dia weng weng siket! hihhi

ada banyak yang ilang kot. gamba gamba pon aku kena remove dolu sebab setting tak sharp dgn kotak. tapi takpe.. slow slow~ 


[function like button pon ilang daa...]

38 comments:

¶A.K.I¶ said...

ok. berpuas hati dengan post entry.
boleh dibaca dengan jelas dan function link2 pon ok~

baincardin said...

Salam Jumaat.

Mcm mana nak dpt kawalan malaikat? Jom kita hayati bersama! ^_^

¶A.K.I¶ said...

bain!~

hah?? waa..
ok2!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

wah..da berubah
kl x aku tgk pic x ngam ngn kotak , aku tgk ko mcm ade masalah jiwa..haha

skg aku rasa ko lbh tenteram kan

MOFASAD said...

fuyooo.... template baru

redNing said...

ohooo...langsir baru

nak sambut pose ke??

ahchOng's said...

ni baru la blog..kalau x macam pelapik pasu ja aku tgk..tahniah..hang dh x buta seni

ahchOng's said...

ni baru la blog..kalau x macam pelapik pasu ja aku tgk..tahniah..hang dh x buta seni

¶A.K.I¶ said...

kamen!~

dan lebey tenang sket laa...
hahaha

¶A.K.I¶ said...

mofasad!!

fuuuyoooo
ko gemokk!!
byahahahaha!!
joke beb

¶A.K.I¶ said...

redning!~

ahhaa!
bkn la ngeng!!

¶A.K.I¶ said...

acong!

bkn pelapik pasu la!
wall paper!
hahhaa....
masyeh2~

lalink7 said...

wahh...
rumah baru..
nice..siap ade burung2 lagi..
sukenye sweet purple lg...
salam jumaat aki..

SuRayA^i. said...

hepy makeover for ur blog sis! =D

esok sy blk kluang~~

echah mashuri said...

xsabar mnggu trabsformasi..huhuh

Koyuki said...

hey aki

miss u miss u ..

SZ said...

hai aki.
layout baru.

Aujinz said...

aku gak menten rumah lame..

gagagagaga..:))

Uruchimaru @ kf said...

wah..nmpk c0ol je blog ni skrg..
bahahah hambe puas hatix2..erkk tetibe je..

psst= betullah tu kening kiri bergerak -beroleh kelapangan

¶A.K.I¶ said...

sis husz!~

slm jumaat~
burung2 pepel! hehehehe

¶A.K.I¶ said...

sis suraya!~

alooo!!
nak blk kluang!!
sis ni!~
cemburunye

¶A.K.I¶ said...

echah~!

hahaha....
baek dak cuai!!

¶A.K.I¶ said...

yuki chan!!

miss u to bebeh!

¶A.K.I¶ said...

sabarimon!~

wow!!
org nagano dtg!
hahaaha

¶A.K.I¶ said...

ojin!~

halaa...
yela tu~

¶A.K.I¶ said...

senpai!~

tu kiri tuan hamba..
beta ni kanan~

Nerzhul said...

selamat ulangtahun. tahun baru wajah baru. hehee

¶A.K.I¶ said...

neezhul!~

hahaa... lmbt lg tp... masyehh!!

ketingting said...

macam tak sabar nak raya je tukar baru nih? hehehe! patot la rasa macam kenal tak kenal blog ni tadi. ehehe! purple gituuuuu.. i laik!!

¶A.K.I¶ said...

ketingting!~

alaaa...jgn la tak kenal!
hahahah....
ok ea... hehhee

maCy said...

wa.. menarek.. same kaler dgn crocs layout die :D

Lya Colours said...

sabtu, nak jumpa dentist
gg saketttt

ieQa sWetLuv said...

perubahan yang bagus.. simple is better kan ngee =)


x pe cuba ubah pelan2 k..

black_mel said...

wahhhh dh 1thn???happy anny utk blog...

¶A.K.I¶ said...

macy!~

sme ngn crocs ke?? hihih...

¶A.K.I¶ said...

lya!~

abes laa...
mst skrg da rongak gg~
iskk iskk iskk

¶A.K.I¶ said...

ieqa!~

ya laa...
less is more..
so nga cbe men dgn kaler!

¶A.K.I¶ said...

black mel!~

ngeee....
kejap je da sthn kan~ hurmmm