Wednesday, August 4

Oh! Saya Sayangkan Nuffnang



salam semua... 


dah seminggu header Digi promotion ada di dalam belog ini. harap anda memberi sokongan kepada aki untuk kumpul duet beli kasut raya! kekekekee..... 





large rec tu apa?? pastu kenapa leaderboard aje yg bintang penoh?? skyscraper tu ape? hehehe.... sebab leaderboard da 5 star maka aku kena buat large rec dan skyscraper ke 5 bintang la?








tulun jawab kawan kawan!!

18 comments:

Hazzy Ishak said...

sama macam aku leaderboard je penuh yang lain cuma dpt 3 bintang je.huhu

redNing said...

blog aku x pasang pon iklan2 nih....dh kaya katakan huhuh..prasan pulak

zella y said...

tahniah aki...
nanti boleh blanja sis gak hehehhe

Lya Colours said...

aku buat je nuffnang tuh kasi tepek kat belog tapi x tau apa2 pon
hahaha
tau cek keywords dgn duit je
duit tuh byk xpe gak kan
ini nak beli biskut lemak pon x lepas
huhuhu

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

sme ea kte...
aneh tol!

¶A.K.I¶ said...

redning!~

ahh ko hebat...
boleh la!

¶A.K.I¶ said...

sis zella!~

ades sis...
naek 5kupang je ni!
air kosong lepas kot~
ahahah

¶A.K.I¶ said...

lya!~

sme la beb ko ngn ak~
xreti nak cek lelebey!
hahaha

lalink7 said...

aki..
sis pun syg nuffnang..
walaupun xpenah merasai nikmat nye lagi..

¶A.K.I¶ said...

sis husz!~

hakikatnye~ kte sme sis!
kekekeke....

syaf said...

aku x paham langsung....apakah

¶A.K.I¶ said...

syaf!~

halaahhh ko ni la!!
mencik aahh ak!!

SZ said...

beli kasut raya 2 tau. aku satu!

ASaDa RyutaRo said...

hohoho~ sepanjang minggu tu.. semoga banyak BE minggu ni. hihi =P

Uruchimaru @ kf said...

klu star2 tu penuh maknenye ade view kat blog ..

¶A.K.I¶ said...

sz!~

eii!
xmo!
hahah

¶A.K.I¶ said...

asada!~

alaa bro..
taw la bro pny sentiasa ada
huuuu T_T

¶A.K.I¶ said...

senpai kf!~

ad view kat blog.
ermm apekah itu??