Thursday, June 24

Mood: Zzzz

Assalamualaikum!!!

selamat tengahari semua rakan rakan sekalian... aku takde idea dah nak curah apa dengan belog ni. mesti akibat dari ketawa terbahak bahak kes DOPLIN sampai ilang segala ilmu di dada.. [ceewah!] ada sedikit info dan pendapat mau di sharing sharing kan bersama... pendapat anda yang aku nak... hehe.. harap maklum ye!

Info 1

mau carik spotrim myvi SE. sape sape ada info sila roger roger. spotrim yang dari myvi SE perodua keluarkan menjadi pilihan untuk di sumbat ke vivas.

 ini macam punya. semat x?? mau ganti skunk pny spotrim 15"

Info 2

akan ilang untuk beberapa hari. ye laa tenet harap dekat opis aje... takde kat umah.. da jual berok kan.. hahaha so harap maklum.


Mintak Pendapat 1

 ini henpon sekarang.. bullet yang cadangkan sebab dia pakai gak!
saya mahukan hendpon. tapi belum terdesak sampai nak segera. masih mencari dalam masa yang sama ushar harga. kes henpon ilang dolu dolu tu kan. tak terjebak sangat dengan touch skrin ke, i pod ke, i phone ke.. sebab spesis aku ni hendpon selalu tercampak campak. setakat terlepas dari tangan ke jalan tar tu benda common orang kata. jatuh dari tangga ke bawah pon biasa hahaha.. yang penting, kamera lebih dari 3megpixel, paling cun 5 megapixel, mp3 yang terbaek dan memori kalu cun banyak banyak la...bajet nak rat je sebenarnya... heheh


penamat post ini:da 2 je... sekarang sambung mood mau tido.... Zzzzzzzzzzzzzzz..






22 comments:

Hazzy Ishak said...

mak ai, byk duit nak tukar spotrim. aku pun masih tercari2 hp sesuai dgn jiwa, tapi duit belum cukup.huhu

redNing said...

kaya la kau...jual berok

tu yg nk rembat spotrim ngan hendpom

Koyuki said...

bangunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!

:P

zella y said...

sis pkai hp mcm bullet tu je sbb sis mmg suka jatuh2kan brg..bukan suka tp mmg slalu hp jatuh...so better pkai yg mcm tu...dh byk kali jatuh pon xde pape...

tp yg xbest nya....xcanggih la...sis xsuka touch skrin sbb lama2 hp tu akan "hang" selalu...tp sis suka nokia E72...

tp xdpt nak bygkan...klu dh beli hp canggih tu,jatuh terhempas plak...

~AmyLiana8886~ said...

handphone tu mmg best giler aki..ssbnyer mmg tahan lasak.haraga pun rm90 je..

Uruchimaru @ kf said...

beli ape yg patut aje aki!

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

hahaha.. aku duet sntiasa xde tp niat nak je! ahahhaa

¶A.K.I¶ said...

redning!~

jual berok bayar utang ngn celcom... bil tertunggak! hahahah...

spotrim dgn hp 2 berbeza...
mmg beza pn!

¶A.K.I¶ said...

yuki!!~~

O_O
tersedar!!

¶A.K.I¶ said...

sis zella!~

hehe.. kita serupa...
kita serupa...

tu kalu bley nk hp yg bgs n thn jth!
hahaha

¶A.K.I¶ said...

sis amy!~

taw xpe sis!! seyes bess!

¶A.K.I¶ said...

kf!~

ye kf!!
heheh

Aujinz said...

Bullet cadangkan ko beli henpon tue???

takde taste tul jantan tue..
muahahahahaha...

¶A.K.I¶ said...

ojin!~

da dia pon pkai henpon 2!
hahahaa..
ye nk kne setarap gak!

Wan Perlis said...

awat hp slalu ilang

alvin takda rumah harga 8juta said...

aki...
lu lambat la..
gua aritu tukar sport rim baru..
sport rim lama gua kasi keling botol je..

ieQa sWetLuv said...

kite serupalah aki.. ika punya nset pon main campak2 je muahaha

maCy said...

peh.. spotrim kete tolak maC pn da tuka.. kekeke

cik pingu said...

aki aki aki aki..

zzzzzzzzz..

fndrocka said...

ni nak cari rim dhn phone..menang judi piala dunia ka?hoho kidding.

apsal tak terjebak dgn iphone...iphone4 lah best..kalau nak campak2 pun takpe..bende berkualiti.hoho

Terbaru : Si Kacak Mengintai Dari Tirai Kamar

Uruchimaru @ kf said...

http://uruchimaru-kf.blogspot.com/
slm aki..
kite suda tukar url blog hrp maklom ea..

maaf menyusahkan huhuhu..ok berpergian dulu ^-^

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

lawaaaa sport rem tuuuuu..... baru lah ngam cun kereta tu