Thursday, June 10

HARI INI...

Assalamualaikum....


hello everybody dan selamat hari khamis. hari ini RMK 10 akan debentangkan di parlimen dan bajet bajet untuk malaysia pada tahun depan akan dikeluarkan. hehehe....[harap mendapat bonus berlipat ganda sebenarnya]

lepas tu, hari ini gak da tiga hari aku dok buat banner design untuk aktiviti swasta yang tak setel setel. mujor la changes tak banyak dari segi rekaan its just susun atur dan tatacara letak ayat je la kan kan... dan hari ini jugak la...[cakap psl RMK-1O ni] aku kena abiskan baca soalan soalan dari ahli ahli parlimen untuk detect ada tak berkaitan dengan opis aku. hu..... seboknye... keje sedia ada pon masih belom setel lagi. lepas tu lagi, hari ini jugak adalah hari ke 3 aku pose... mudah mudahan bertahan sampai magrib! amin... 





lepas cete pasal hari ini... cete esok plak!! hari yang paling ditunggu tunggu... empat tahun berlalu dan kini ia kembali berada di Afrika Selatan... auuwwwww!!!!

waka waka eiiyaa!![shakira nyanyi] berebot rebot jadual perlawanan dengan abang aku. huhuu... suka suka rembat flyer mcD yang sediakan jadual perlawanan untuk FIFA WORLD CUP! nasib ada laen. cesss!!! dan apa yang pasti.... tahun ini.. 2010... yang bakal menjadi juara adalah~~~
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


ENTAH!! AKU PON TAK TAW.... 
[korang rasa sape??]





penamat post ini: harap ada berita gumbira.. RMK-10

27 comments:

Hazzy Ishak said...

aku rasa pengadil menang!
ha ha ha

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

hahahaha...
aku pon ingt la kn...
pengadil dari msia 2...
ahhhaa...

~AmyLiana8886~ said...

tahlah aki..xminat bola la..huhu..

syaf said...

ko tanye aku...jawapanyer...















sarawak!!!!!!

Uruchimaru @ kf said...

iyeyeye..deman bola !

england !!!!!


.
.
..spanin..

.
.
.
.. argentina



klu malaysia ?

zella y said...

aki peminat bola ker??
sis minat gitu2 je...
tp klu pemain yg hensem2 tu sis minat la hahhahaha

hellioz said...

kompem la malaysia yg menang
eyh...

gyahaahahahaahah~

Frozen Angel said...

aki dgn bola.....????


hihihhhh

kelakar la

¶A.K.I¶ said...

sis amy!~

alaa.. sis ni...
tak jiwa ler lak...

¶A.K.I¶ said...

syaf!~

jauh bebenor!!
pilih johor je udah la!!

¶A.K.I¶ said...

kf!~

yang 1st ok!
england!!

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

sorak yang menang..

Aujinz said...

hahahahaha..


Aku rase taon nie yang menang...


Jementah FC.




silalah percaya.

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

aku nk tye..sjk bile ko minat bola aki??

dulu bkn ko minat ballet ke?

e. indah said...

akue rasa2 lee chong wei bleh menang kali ne kot ..... ; p
hahhaaa

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

ntah aki..sejak bila kau minat bola ni??
bukan ke kau kipas susah mati sehati berdansa..


haisshh...


harap ivory coast bikin sejarah..

SuRayA^i. said...

sis keje ktne?

ok, i hope spain mng. gogotorres! XD

¶A.K.I¶ said...

SIS ZELLA!~

hahahah..
mau encem2 je la??
isk22~

¶A.K.I¶ said...

hellioz!~

hang senget!!

¶A.K.I¶ said...

frozie!~

wahhh!! da lme kmo x muncul!!

¶A.K.I¶ said...

adzman!~

2 mengelat namanya~
cess2~

¶A.K.I¶ said...

ojin!~

ermm...
aaa...
sila blah!!

¶A.K.I¶ said...

kamen!~

ade ke ak spesis minah ballet??
haremmm ko!!

¶A.K.I¶ said...

e. indah!!

ahahahhhaa!!
stetmen sis plaing hampess...
sah2 larikkk bidang!
adoii

¶A.K.I¶ said...

alvin!~

iskk...
ap ko ni...
bullet ngn ak berebut jersi taw!!
hahaha...



hu... harapan yg sme..
tp drogba blm bley maen... T_T

¶A.K.I¶ said...

sis suraya!~

keje di KL...
y??

spain?? ala sah2 terkeluar dl! hahaha

fndrocka said...

aku rasa spain menang...tapi aku sokong EngLan duntuk buat kejutan sikit2..hoho