Thursday, June 17

Ermmm....

Assalamualaikum...

mintak tolong...
nampak tak bawah entry da ada butang like kan.. rajin rajin kelik taw taw... sebab saya akan kelik anda juga.... mau add fb saya sila search Aki Lala @ email segita27@yahoo.com

sekarang... butang sudah ada.. cuma macam [bukan macam tapi memang] terlalu dekat dengan entry. mau space kan dia jangan ganggu entry macam dalam belog miss hazzy [thank dea psl tuto like button and ajar spacing..] tapi saya gagal buat! erkk...

tolong tolong tolong... and if korang rasa butang tu macam menyemak aki maybe akan remove balik la.... what do you all prefer??

.


.


.


.


.


.


.


.



mau kenali si comel ini?? nantikan...... [^_^]


24 comments:

¶A.K.I¶ said...

hurmm..
mcm ok lak butang kelik ni?
pelik2~
knp kat n3 bawah dia melekat?
hahaha

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

2nd

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

baru nak baca..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

i like satu kali...

alvin takda rumah harga 8juta.... said...
This comment has been removed by the author.
SuRayA^i. said...

heheh, haruslah sy xtau~ sy xgne button like fb tu~

¶A.K.I¶ said...

aaaaalvin!~

teringat chipmunk la beb..
hehehe

Aujinz said...

wow..

Aujinz Like This..


miahahhahaha..

¶A.K.I¶ said...

sis suraya!~

yahh.. aki taw itu! hahaha

¶A.K.I¶ said...

ojin!~

si ngeng!! hahahaha
i like u 2 la!!

Uruchimaru @ kf said...

aki klu click dpt duit tak?

hehehehe......larikk!

redNing said...

lalalaa hey~ aku xde fb

¶A.K.I¶ said...

kf!~

hahaha..
pandai ea cabot dl!!

¶A.K.I¶ said...

redning!~

hurmmm.. oke2!!

¶A.K.I¶ said...

redning!~

hurmmm.. oke2!!

~AmyLiana8886~ said...

tembam nyer pipi bdk tu..comel..

ok aki..nati sis ambik award tu..hehe..thanks yer..

Farid MOFASAD said...

BUAT JUGAK KO YER....


>>__________<<


...
JANGAN LUPA MAKAN TENGAH HARI OK!!!!
>>_____________<<

hellioz said...

gyahahahah~

gwa childish ka?
lolx~

ASaDa RyutaRo said...

aki.. utk apa button like tu sbnrnya? cam nk buat jugak. tp lom tau lg apa fungsi..

¶A.K.I¶ said...

sis amy!~

orait2!!
jus rest ye.. pnt jln jauh.. hahah

¶A.K.I¶ said...

farid!~

sbok la ko!! =p

¶A.K.I¶ said...

hellioz!~

hahha...
ntah.. ko pk sndri la... =p

Hazzy Ishak said...

atas kod tu ko letak
2 kali, confirm tak dekat dah

¶A.K.I¶ said...

bro asada!~

huhuhu...
jika orang itu berminat dan suka dengan n3 kita tu...
tapi dia bukan blogger dia bley la kot klik like... skunk kn org rmai ada fb~