Monday, June 14

Penat Sangat Sangat!!!

Assalamualaikum dan gud day to all...

may ALLAH sentiasa bersama anda... rentetan hal umah sewa aku yang penoh dengan kerabat kerabat asing dan aneh [macam alien lak yang datang kan kan] aku mengusahakan diri untuk tidak berada di rumah pada hari minggu. sabtu dan ahad! so *** sebab weekend weekend la kita nak rest dan lepak lepak di rumah. 

aku tak balik putrajaya pon sebab rasa macam membazir minyak je  ulang alik jejauh sebab hari ahad [semalam] aku akan ke kenduri kawen blogger zedi... so aku pon paksa rakan aku untuk keluar melepak dan melepak di sogo.[dekat, jimat dan yang penting tak banyak kua duet!].

 ~hahahah!!!~

petang je aku balik balik umah tengok umah kosong.. cepat cepat masuk bilik dan menidurkan diri. tyme standard terganggu hari sabtu dan ahad adalah pada jam 6.30 pagi sampai 7.30 ke 8.00 pagi dimana budak budak kecik terjerit jerit dan menendang nendang pintu tandas[berdepan dengan bilik aku!] dan pada jam 5.30 petang sampai laaa ke 8.00 atau 9.00 malam. nak tengok shin chan pon seksa beb... ada saja show depan tb tu... T_T

hari ahad pulak.. aku dapat text dari nini tedylicious cakap pegi kenduri zedi makanya aku bersiap siap dan siap. kol 11 pagi nak kua...cek line... ok kosong so aku pon kua dengan jayanya... dalam perjalanan jumpa nini, si wong ah ian text cakap nak ikut tapi around 1.00pm so aku teros roger nini.

semalam adalah hari durjana sungguh kerana sesat ke kenduri kawen zedi dan tiba tiba kami[aku dan nini] tak bertauliah join rombongan pengantin lelaki! ngeee.... hahahahhah!! da segan beb mau terjah terjah sembarangan. dalam hati da ada keraguan menyatakan yang kitaorang da salah kenduri sebab ngee... sume orang pandang aneh!

'trimas la banyak banyak' pada ian dan fhad kerana membuat aku dan nini tunggu selama 1jam 45minit la di kenduri kawen itu.. tapi dorang datang 15 minit je pastu belah! waaaa... memang bes!! [bikin waaa sangat berapi!]

akhir kata, gamba takde sebab kat henpon orang laen! hahah aku kan pakai henpon stok baling anjing. so takde la kamera kamera ni... lalalla

penamat post ini:

bye!!

29 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha... sesat.. sesat.. jangan salah kenduri orang laen sudeyh.. hahaha..

tahniah la sebab dapat menunggu selama 1 jam 45 minit.. hahaha..

**aku masih tak faham situasi rumah ko skrg ni.. lom baca entry kat bawah lagi..

Eazy Izzuddin said...

panas2...
rileks2 d hujung mgg..

camne leh sesat..
xD
&
lame tol tunggu...
=P

zella y said...

la...sesat ke??
xpela....akhirnya sampai gak kn...
;)

¶A.K.I¶ said...

asada!~

alaa bro...
mls la amik port itu umh sewa...
bila mau tenang...
ari ni kot?
hahahah

cess2!

¶A.K.I¶ said...

eazy!~

mereka si gay itu la!!
mekap ke ap lme gle!
huh...

¶A.K.I¶ said...

sis zella!~

hurmm...
penin tgk map...
akhrnye kad kawen duk tepi sj..
hahahah

redNing said...

jedi sudah..ko bila lg??

~AmyLiana8886~ said...

bestyer g kenduri kawin..lama xdgr kaba nini..senyap je dia skrg..

Aujinz said...

tue laaa..

sape suruh ko detim ngan Nini tak ajak aku..

hua hua hua hua..

syufaa said...

hehe..coti2 mmg byk kenduri..mkn free ajerrr..

¶A.K.I¶ said...

redning!~

jedi sudah...
ko bl lg??
[aku tny ko blk...]

¶A.K.I¶ said...

sis amyliana!~

heheh.. bes klu sejuk je sis
tp klu terik..
ayoyoo...

¶A.K.I¶ said...

ojin!~

ak da publish n3 spe nk ikt sms ak x pon gtaw kat belog ke ap..
ko yg x buat.. =p

¶A.K.I¶ said...

syufaa!~

jimat kn2?
hahaha...
tp bhy gak... too much myk and rempah. bikin sakit tekak...

SuRayA^i. said...

haha, npe umah sewa ade krabat asing plk?

¶A.K.I¶ said...

sis suraya!~

haahaa..
sis x bce n3 bawah la 2...
hahaha...

syaf said...

muahahah sabaq ja lah..nk wat lagu mana...kikiki hang berapi tahap apa?

¶A.K.I¶ said...

syaf!~

tahap dewa ke 18 da!!
aisshhh!

Hazzy Ishak said...

hari ni pun masih berapi2 lah ye
hahahaha

black_mel said...

haha...baru jer 1jam lebih..patut tunggu la 3,4 jam...

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

smlm da kne bebel..
ari ni cete kat belog!
hahahha

¶A.K.I¶ said...

black mel!~

ko gle!!!
kang ngn ko2 skali ak api kan! hahahahah

Uruchimaru @ kf said...

hehehe adik aki pndi melakar karikatur rupenye !

ieQa sWetLuv said...

haha macam2la peristiwa minggu lepas ye.. takpe pengalaman tu pasni kurengla kebarangkalian nak sesat lg bila uma kawen tu kih3

deus X machina said...

prut

¶A.K.I¶ said...

kf!~

hehehe...
perli dalam ea!

¶A.K.I¶ said...

ieqa!~

pasni tak g da beb!
hahaha...
x kuasa ak...
bangsar tu berselirat!

¶A.K.I¶ said...

deus!~

bangkai!

wong ah ian said...

ahaha sorila wei..aku mang setting time da cantek, tp ade hal yg tak terjangka..lepas balik tu fhad ade gak ckp ngan aku

"weh sian dorg dow tggu kite lame, kite dtg mkn pastu blah..x smp stengah jam pon..hahaha"

sori...sori...sori....hehehe