Thursday, June 3

Blogger Jedi... siapa kenal??

Assalamualaikum....
salam sejahtera....
salam satu gabungan umat ISLAM!

Mood masih segar untuk menentang kekejaman kafir laknat israel masih berkobar kobar dalam diri blogger blogger picisan! tahniah!!


" Semalam petang...[dari pagi sebenarye...] si blogger Jedi [aku panggil dia zedi] duk miskol miskol aku... mesej mesej aku...tanya aku kat mana...aku balik bila...rehat gi mana...
[okey yang rehat tu tipu.. kang mengamuk bakal bini]

opsss!! bakal bini??? ngee2~ ye... petang dalam kol 5.3o tu dia da tercongok depan pintu pagar opis... tanya aku da kua belom... aku kua kua je.. dia datang sambil menghulurkan kad jemputan kahwinnya... adoii!![syahduu2]

da nak kawen beno si blogger zedi haa... patot laa belog ko bersawang sawang! kenduri belah perempuan 13haribulan depan.. uisshhh seminggu je lagi! 
SELAMAT PENGANTIN BARU ZEDI OII!! "


[gamba ni ad dalam kad kawen si zedi tu... seyes tak tipu!!]


jadi... sapa sapa mau gi?? angkat tangan sekarang!![dekat je...kat jalan lembah pantai umahnye...] so sapa nak gi... sila amik aku.. hahahaa....kita gi as team blogger picisan. kad jemputan aku takley nak tunjuk [sebab hp takde kamera kan... T_T]

jadi... sila set tyme dengan mengomen atau mengFB atau mengSMS aki okey!! chow!


penamat post ini: Assalamualaikum...[ala ala saiful buhari pembaca berita tb3]

6 comments:

ASaDa RyutaRo said...

wahh... aku lama giler dah x terima jemputan kawen org.. ri tu member2 kawen pun aku tak dpt nk dtg.. adoii..

zella y said...

comelnyer kad kawen dier...

¶A.K.I¶ said...

bro asada!~

kamu di cairo...
kawan kawan kawen di malaysia..
gi mana si mau pulang??
[ehhh jadi indon lak ayat!]

¶A.K.I¶ said...

sis zella!~

ermm...
aki x letak pon kad kawen bro jedi la sis!!
hehehe...
tp mmg ada gamba 2...
comel2!!

Aujinz said...

awek lame aku pun kawen tyme tue...


[syahdu...]

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

lama si jedi ni senyap dari dunia blog..tetiba kawin??aku pun nak gak arr camtu...