Wednesday, June 2

KAMI BLOGGER PISICAN MENENTANG ISRAEL LAKNATULLAH!

ASSALAMUALAIKUM!
DENGAN NAMA ALLAH 
YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

aku sebagai blogger pisican kini telah menyahut seruan Parit Pernandez dan Alvin Tong dan semua semua lah blogger blogger picisan yang dah pon buat perubahan dalam belog mereka... kini aku turut sama sama menyokong tindakan blogger blogger picisan untuk menyebarkan keburukan kafir LAKNATULLAH ni!

"berita buletin utama malam tadi menyatakan ada tiga kapal yang lepas dalam perjalanan ke Semenanjung Gaza. kapal laut Rochel Corrie yang membawa 17 anak kapal termasuk wartahwan tv3 masih dalam keadaan baik dan sekiranya berlaku perkara perkara tidak di ingini, ketua misi akan berpatah balik untuk menjamin keselamatan anak anak kapal Rachel Corrie. " terkini berita dalam berita harian








 
pilih gambar mana satu terbaik untuk blog anda (klik gambar utk saiz sebenar)
sila letakkan gambar itu di SIDE BAR anda!!
LETAK GAMBAR ITU DI WIDGET PALING ATAS SEKALI!!!

SILA BUAT ENTRI TENTANG LOGO INI DI BLOG ANDA!!!
DAN GALAKKAN MEREKA MEMBUAT ENTRI LOGO INI JUGA!!!
supaya rakan - rakan blogger kita yang lain tahu akan
kesungguhan blogger picisan seperti kita ini!!!



apa guna follower berjuta juta 
kalau xboley tolong setel kempen picisan ni??


penamat post ini: 

ALLAH maha MENDENGAR,
ALLAH maha MENGETAHUI APA YANG TERJADI,
dengan ucapan KUNFAYAKUN...
maka JADILAH...

20 comments:

Farid said...

thanz weh

semoga allah merahmati ko..

amin!

Hazzy Ishak said...

gonna join this...

¶A.K.I¶ said...

farid!~

ALLAH maha MENGETAHUI....
amin...

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

u have to join this...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

time kasih kerana menyokong kempen ini.smoga Allah sentiasa merahmati kamu.hehe..

zella y said...

jom joint ramai2!!

Aujinz said...

Aku belom sempat taip entri..tapi gambo aku dah tepek kat tepi..

Frozen Angel said...

ape tindakan lu???
xkn nk bkempen jer.....
sedara kita kat sane menderita....
lu bleh wat pe?

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

erkkkk...

teruja gua ngan semangat lu..ialah kan..kita nak g berjihad kat bumi palastin mungkin kita tak cukup semangat..tapi tak salahkan kita berjihat secara maya..

mustahil tak blog lu ni org luar negara buka??

so depa bole tau apa yang kita luahkan skunk..

hehehehe..

maCy said...

sakai punya israel..
~terpengaruh blog jj.. hehe

Frozen Angel said...

alvin...........
jihaddddddddddddddd

Frodo Baggins said...

aki!!!!
semoga Allah merahmatimu

Usaha kita ini murni dan betul.
zassss israel dajal!

Eazy Izzuddin said...

yeah!
we gonna fight this
=)

ALYN_C3N1 said...

jom join!

Uruchimaru @ kf said...

berserah padaNya............

Pacifist said...

Sampai bila pemimpin dunia Islam mahu berdialog dan berjabat tangan dengan zionis laknatullah? Sampai bila kita harus melihat umat Islam disembelih? Sampai bila jihad ilmu, ekonomi, hawa nafsu akan berakhir dan ditukar dengan jihad Al-Qital pula? Disaat tentera Zionis membantai umat Islam, kita masih berjihad hawa nafsu? Ketahuilah selagi kita masih bernyawa,selagi itulah jihad hawa nafsu tidak akan berakhir, sedangkan jihad Al-Qital hanya pada waktu-waktu tertentu. Para sahabat(Rasulullah) berjihad hawa nafsu setelah kembali dari medan perang, sedangkan kita menolak untuk berjihad dengan pelbagai alasan. Kenapa kita tidak berjihad dengan semua jihad yang ada, dan mengikut kesesuaian waktu dan masa? Kenapa kita mengambil tanggungjawab lain untuk mengelak tanggungjawab yang lain? Sedangkan tanggungjawab itu perlu dipenuhi secara berturutan? Kenapa takut dengan kalimah JIHAD? Saya bukan mengejar mati, tetapi lihatlah apa yang berlaku di Palestin dan tanggungjawab kita, dan jika kita masih di takuk lama. Maka, saksikanlah drama air mata ini hingga ke anak cucu kita. Katakan pada mereka, itu sudah nasib mereka(Palestin) dan tiada apa yg mampu dibuat oleh kita.

sue said...

ltak kt sidebar dlu lah...huhu

black_mel said...

semoga doa2 orang islam dimakbulkan dan yahudi musnah dari muka bumi ini..amin~~

baincardin said...

Salam...

Aminkan Doa Imam Masjidil Haram

jane said...

aki...mish u tooooo

blog aku mmg ramai anon skank..tak tau pasai apa

hahahhahah;D


smg ALlah lindungi smuanya amin=)

jgn lupa qunut nazilah ye cayang=)