Friday, January 15

pernikahan abgku yang TERAKHIR... [2 malam]

 sila kelik gamba untuk tumbesaran yang segar!!!

wahhh.. tajuk aku cam takleh belah... okey2.. takboleh cakap eh salah taip banyak2 sebab takde ayat2 pon entry ini akan jadi panjang. pernikahan NORJIKHANI[abang aku] dengan HASILAH[tak taw nama panjang] berlangsung 25hb Disember 2009 jam 9.00 malam.

kita mulakan dengan pelamin angan2 ini....

 pastu.....


 saat berdebar2.. heheh... saat dua ingin menjadi satu
 
 [cuak tak muka mereka]
 

pastu.....
 
 yaahh... sekali saja lafas.. dengan terang dan jelas....


 
 
sessi batal air sembahyang selepas abg aku solat sunat



 kemudian...
 
 sessi pemberian mas kahwin rm80. mujo tahun 2009 kan..
sekarang selangor da naek mas kawen rm300


seterusnya!~
 
 sessi sebak2 ahh ngan mak aku. haha.. aku taw dia banyak dosa tu.. sbb tu laa....


seterusnya malam berinai KECHIL pada 26hb Disember 2009. bermula jam 9.00 malam gak la macam tu. banyak gak aktiviti yang berlangsung walaupon namanya berinai KECHIL!


taraa!!

kepoyoan abangku di umah bersanggar


pastu...
 
[dari kiri, abaikan dak kecik.. abg ngah, kak ngah, andak-pengantin-, mak dan mak uda]
 sessi snap2! hahaha....


 memalam buta cam ni berarak la...
 
 jalan...jalan.. abang aku jalan laju. aku suwo dia slow sket!


pastu...
 
tengah jalan2.. kena STOP!
 [hoh! ada bunga api! 5 das semuanya.. mak aku yang kira]



 
 [mereka sengeh tok masa yang lama!]


dan juga~
 
 aku sempat pose sebab kaki lenguh diri lama sangat!!


hinggalah......
 
 WAAAA...CHAAA!!!
 [hahahaha]





[masa ni.. abg aku kata.. 'ko tabur je.. jangan masuk mulut aku lak!']
 aku pon turut la tabur2 dalam sessi berinai kechil ini....


 pastu....[perghh bila nak abes da!]


[yang berdiri ok..dari baju belang2 merah...]
abg aku achik, kazen dem awin, abg ngah, along, mak, mak uda dan kak ngah
snap2!! 


 pastu....
 
 sessi karok abg ngah aku.. hahah.. kena paksa dengan pengantin...




 dan akhirnya!!~



 
 [hoh ikan bakar sudah abes... hehehe]
J to da N to da H...



penamat post ini: perghh aku rasa da cukup kot smpai sini dulu... nex tyme sessi sanding belah tengahari lak ye.... taw la anak bongsu..[akak ipa baru aku ank bongsu] dan taw la abg aku yang terakhir[dia la yang terakhir kawen setelah 4 org abg aku sudah berlangsung...] skali buat 3HARI 3MALAM...

45 comments:

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

bullet bley blah~

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

wekekeke~
aku 1st lae~

padan muka ko bullet~

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

anyway tahniah kat bro tu~
baru aku nak meminang beliau~
tp dia dah kawen plak~
sila carikan yg ensem tuk aku~

wekekekeee

nursarah said...

wah, selamat pengantin baru...sweet!

Hazzy Ishak said...

tak jemput aku punnn

~0~ said...

aku suke gaya pakcik tue bukak langkah silat...cun

ko bila lagi aki??

¶A.K.I¶ said...

ayu!~

wahh!!
skali 3 ko sapu...
hahaha.. bullet da kalah macam ni...
hahah thx2!

¶A.K.I¶ said...

sarah!~

hahah..
jgn wish kat ak la...
ahahah

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

ada gak terpikir syg..
tp 2 kan krismas.. anda berada di penang kn2?

¶A.K.I¶ said...

~0~

huhu...
bese la org berpengalaman~

ohh. skip yg itu!hahaha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

wei aki
aku igtkan ko yg kawen.
tp aku lupe yg ko hanyalah budak yg br dpt kebebasan BERKALA..berkala ok..aku ulangi 1x lagi.pasal br2 nk bebas, xleh bg bebas tros..so kene kebebasan berkala.HAHAHAHAHAHA.

aku plg ske bile A.Samad Said tu bersilat..gile argh..jemput sasterawan besilat.bkn sng!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

uh..komen aku plg pjg rupenye..hahaha

Koyuki said...

hah
kau bila plak?

kehkehkeh

ALYN_C3N1 said...

cntek la pelamin tue..ambik ilham..huahua....

SuRayA^i. said...

bahaha! lps nh aki nk buat brape hari brape mlm plk tym kawen? XD

i'msosupernotcool said...

adik dia bile? haha

BULLET said...

ayu

BULLET said...

ko kene ingt

BULLET said...

diam bukan bererti kalah

BULLET said...

aku bagi peluang je

BULLET said...

sebab aku ni jenis

BULLET said...

yang xgelojoh

BULLET said...

aku akan

BULLET said...

plan strategi baru

BULLET said...

untuk kalahkan ko

BULLET said...

hahahahahhaha

aku zaty said...

tahniah kat abg aki!=)
semoga kekal hingga ke ank cucu, ank cicit..
huhu..
ehem2, aki bile lagi?=p
heheh..

¶A.K.I¶ said...

xtionkamen!~

A SAMAD SAID!!??
hahahahha!!!
ak xterpikir sioT!
aahahhaha

yee ko men ko panjang tp 1...
bkn mcm bullet! dem~

¶A.K.I¶ said...

koyuki!~

cm bese...
aku skip!
hahahah

¶A.K.I¶ said...

alyn!~

ohh yea...
pasni alyn lak!
bes3!

¶A.K.I¶ said...

suraya!~

aki buat setengah hari je boleh?
ada x?

¶A.K.I¶ said...

imsosupernotkewl~

ahahaha..
tggu ko la.. lmbt!
keh3!!
jus joke ok!~

¶A.K.I¶ said...

BULLET!!!!

Komen ko takberkaitan....
ceh!

¶A.K.I¶ said...

zaty!~

yea... amin.. moga kekal slamanye~
cm bese soklan laen skip~
ahhah

Kyuubi_85 said...

wah wah... dah jadi pengantin baru la ye.. :D

¶A.K.I¶ said...

kyuubi~

abg sy...
bkn sy...
hehehhe

hisham said...

ko bile nk kwin ni..???

kawie2020 said...

gempak arr pelamin abg ko tuh... hehehehehhhehe... tapi pakcik bersilat tuh pun gempak gak...hehehehehe

░♥si lampu neon♥░ said...

mcm grand giler je wehhh cute la pengantin..er mana ko??

Si budak Aboi said...

klu aki mesti buat 7 hari 7 mlm kan!

¶A.K.I¶ said...

bro sham!~

adehh...
aku lmbt ag bro...
heheh

¶A.K.I¶ said...

kawie!~

ahhaha.. 2 la bro..
pakcik 2 mengheningkan suasana~
ahhaha

¶A.K.I¶ said...

neon!~

hahahah..
dorg cute??
bkn kne cantek ke beb?
erkk.. ko xnmpk ak ke?

¶A.K.I¶ said...

aboi!~

ahakz!
xde nye laa....
xlarat aki

Nini teDDylicious said...

hampeh kau ni ki..

abg kau da kawen pon, kau lupe ape name akak ipa kau..??

sgt ciss ni!!