Wednesday, January 20

mereka ini hebat ke??



 
                                                     NINI cokolat celop2!~                                               
sorang ada kilang NINI cokolat celOp-celOp! sebab tu dia chubby mubby saja... semalam mandi air paip kat opis! yess!!

 
   ni ler BULLET dan isi dalam nye ye??
pastu sekor ni bajet BULLET m 16...[aku tak tembak pon dia da pengsan! kah3!!! dem sungguh~]



aku suka deadnote..DEADWISH??[tengah pikir...]

yang sorang lagi ni plak kan... tiru death note dowk!! nak gak belakang nama ada DEADWISH~


waaaa... lampu NEON menyala!!
ni aliran baru... tetiba lak dia join si peluru tak bertauliah tu.. patot ko join aku la... dia ni pon spesis cam nak tiru tapi pada aku... tak kot.. maybe influence dia... yang cipta lampu tu... aku rasa NEON ni freak influence dengan thomas edison kot~



penamat post ini: kredit kat miss google...

21 comments:

BULLET said...

wakakakakakka...balas dendam nampak...huahahahhahaa...rilek la akak aki...watashi tarak kesah apa ru mau ciakap...

BULLET said...

watashi first...pancung kepara

BULLET said...

si lampu neon, better ko geng bullet sebab aki dah geng ngan ayu...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

bangga la tu
wey~
ape kne mengena aku ngan deathnote?
takde langsung
tp law aku dapat buku deathnote tu
aku tulis nama ko ngan bullet
puas ati aku

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

bullet gile

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aki pon same gile ngan bullet

BULLET said...

bullet x gile...sumpah x...aki ngan ayu yang giler...hahahhha

Nini teDDylicious said...

aki!! kau lupe seswatu..

ape laa salahnye kau taruk link aku skali kat name NINI tu..??

bley gak org jenguk2 aku.

hahaha!! kau ade masalah ape same kami2 neh..??

¶A.K.I¶ said...

bullet!~

oii.. awal da singgah belog ak!
hahaha....
seket lak ko nye komen ari ni..
ahahhah

¶A.K.I¶ said...

ayu!~

erhh..
ak x gila seOt!!
dem!

¶A.K.I¶ said...

bullet!~

erkk.. ko lg??

¶A.K.I¶ said...

nini!!~


hahahah.. minah ni meraih populariti lak kat ak! cehh... jap laa ak buat~

BULLET said...

wei2...aku pun nak gak...sile link kat blog aku...dem

¶A.K.I¶ said...

bullet~

alaaa...mls laa.. bley x?

baincardin said...

Hebat! ^_^

Uruchimaru @ kf said...

bhahahha..aki dh start dah nk buat mcm enty ayu deatwish yer..!

~0~ said...

hahahaha...baik punye pedajal

¶A.K.I¶ said...

bain!~

hahaha.. ap yg hebat nye? hahaha

¶A.K.I¶ said...

kf!~

da sume asyk kne kn aki aje! dem sungguh mereka! ahahah

Uruchimaru @ kf said...

oh ho..! arini turn koyuki plak ek!

¶A.K.I¶ said...

iyah!! kf da singgah td kn..
join aar!!
ahahah