Wednesday, January 13

11, 12, 13

as salam semua... 11hb Januari adalah besday penyanyi tersohor negara.. ct nurhaliza kan... 12hb Januari[semalam] ari lahir akak ak yang ke... huhu... 37. dan ari ini ari jadi Ally iskandar 13hb Januari. so selamat hari lahir kepada semua... panjang umo murah rezeki. sedikit liputan dari acara sambut besday akak aku. heheh.. abg ipa aku beli kek di king's, pas2 beli hadiah jam tangan dari avon. quit nice and elegant la... around 3angka gak.. huu mahal!! beli bucket KFC sebagai makan malam! nyum3~


 

abg ipa aku beli mister potato la... cadbury la.. jajan tah apa2 la... ingtkan untuk makan.. rupanya untuk hadiah anak2 dia kepada ibunya~ hahaha dan ikuti dialog ini:

alya[ank sdara aku]: cik, soletip takde la.. macam mane nak sampul adiah??


aku: ko nak sampul pakai ap? papa ko tak beli sampul pon cik tengok...


alya: pakai je kertas A4 ni.... tiap2 tahun macam ni...


aku: erk!! [reaksi tak terduga!!]

dan aku pon bantu la sampul adiah merupa coklat2 dan jajan2 dengan kertas A4.. lekatkan pakai STEPLER! hahah... aku plak takde apa nak bagi. tapi pagi tadi.. aku prasan akak aku iron tudung dark purple aku bagi dia.. awal bulan 1 ni gak.. aku dapat tudung tu dari bandung, family rescue ranger bagi. anggap la itu adiah dari aku. =D



 
[this is my sis...]


 
 [so sweet~ hahaha]


 
 [ceh.. tayang stawberi masam lak akak aku ni]


penamat post ini: huarghh... sleppyy.. -______-

27 comments:

ASaDa RyutaRo said...

bungkus je guna A4.. xpe.. ok gak tu... siap stapler lagi.. heh!
sempoi...

JMR said...

strawbery!! i loike...heheheh

kawie2020 said...

hehehehhehe... sweet je tgk pic n bc n3 nyer..

Koyuki said...

selamat hari jadi kakak aki!!

nak kek tu!!!!

T.T

Arief Arf said...

ramai jugak orang birthday time ni kan?
haha

p/s: im back, still remember me? X)

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

epy besday o her~
t besday aku ko lak bg hadiah kat aku k~

Nini teDDylicious said...

woh aki!!

aku tawu kek tuh. sbb dulu aku keje king's. kek laici!! miahaha!!

**kau jgn tak abeskan kek tuh. 4 hari jek jangkahayat die taw ke..??

heppy besday to kakak akiiiiii!!

¶A.K.I¶ said...

asada!~

ekekkee~
ak pon terkeZot!
ahahahh

¶A.K.I¶ said...

JMR!~

masam...
tp cecah krim~
sempoi!!

¶A.K.I¶ said...

kawie!~

hehehe....
thx~

¶A.K.I¶ said...

koyuki!~

ahahha..
sedap owwhhh~
=D

¶A.K.I¶ said...

arief!~

of coz~
mst aki ingt kmu!!
huhuh...

¶A.K.I¶ said...

ayu!~

erkk...
ak kne bg adiah kt ko gak?
alaaa.....

¶A.K.I¶ said...

nini!~

isk...ko ni taw aje sume..
mmg byk pengalaman!
hahaha..
yeke kek 2 4ari je?
owhh..
xpe2 ko jgn rsau... sbb mlm 2 gak kek 2 abs! hahahah

Uruchimaru @ kf said...

aik pesal ble masuk list ally dgn ct pulak!
btw hepi besday utk akak aki ok!

~0~ said...

hepi besday to her...


bestnye kek...ekekke

cik ian@aH Lian~ said...

sampai ati tak kasik
sikit!huk huk,...

ALYN_C3N1 said...

wah aki sdap la kek tue..nk jugak!

Si budak Aboi said...

eh aki muke akak tu tu mcm pelakon lah!

Dak Wan said...

Wah! Besday gak eh? Hepi belated besday to akak aki!!

¶A.K.I¶ said...

kf!~

ahaha...
sje aje~

¶A.K.I¶ said...

~0~

heheh..
bes2~
kek 2 mmg bes!

¶A.K.I¶ said...

cik ian~

alololo~~
xmo cedey3~
nex tyme lah!
ahhahah

¶A.K.I¶ said...

alyn!~

da msk dalam peyot!
xleh kuakan blk bg alyn la...
ahhaha

¶A.K.I¶ said...

aboi!~

ha??? mke akak aki mcm pelakon mne?

¶A.K.I¶ said...

dak wan!~

yaa...
thx!
huhuh

Si budak Aboi said...

ala citer sembilu kasih dye jadi perlakon maid indon!