Tuesday, January 5

entri ini: PENGUMUMAN!

maaf ye.. aku sekarang da berazam nak utamakan kerja kerana itu adalah rezeki.. huhu.. makanya sekarang aku da jarang online fb dan blog. ym ak on sentiasa untuk sentiasa kekal berhubung dengan kawan2. update belog inyaAllah ada... tapi jarang2 aku boleh singgah belog fav aku.. belog kawan2 sume.. maaf ye... priority pada kerja perlu di utamakan. dengan rezeki masih berada disini.. Alhamdulillah.. ak sambung kontrak kerja... selagi kudrat diperlukan.. aku mahu kerja bersungguh2. lagipon da bercuti.. lama gak tak update.. so mood nak blogging balik memang amik masa kan... so... maaf ye!!!



http://emo.huhiho.com

penamat post: contes firdaus haikal!! sila la undi saya!!!

13 comments:

Si budak Aboi said...

oh ok ! keje rajenx2 ea adik aki!

~0~ said...

keje rerajin ye beb

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

sengal la ko~
takmo la camtu
ko la rakan berjimba2 aku~

pesal tiap kli aku masuk blog ko aku lapo ah~?

Uruchimaru @ kf said...

emm....betul kate cik ayu deathwish tue huhuhuh..xbestlah mcm ni!

btw gud luck aki!

Koyuki said...

bagus
utamakan keje ek

Kancilbiru said...

bagus..utamakan kerja..tapi blog bleh buat auto publish...buat siap2 malam2, then set publish time. so tak ganggu masa keja...sian ada kwn2 ko yg nak baca blog ko..

fawani said...

camat bkerja! :)

shazika said...

ol da best :P

chokio_nia said...

same lah kte aki..aku nak exam dah ne..huhu..

i'msosupernotcool said...

owh.. kerje lagi penting kot..

BuLaN iTu aKu said...

gaji nanti bahagi dua ye..
okie.. setuju!!!

BuLaN iTu aKu said...

gaji nanti bahagi dua ye..
okie.. setuju!!!

BuLaN iTu aKu said...

gaji nanti bahagi dua ye..
okie.. setuju!!!