Thursday, December 31

when the past...[n3 ini panjang!]

when the past....
haunted you..
is calling you..
ask you....
what would you do??

oleh kerna aku usha belog hazzy dan ternampak dia publish gamba tyme dia kat poli dulu.. dan cakap dorang hamper menang!! ahhaha.. aku tak ley blah.. gamba dalam belog hazzy gamba coral speaking ea... ye la.. aku ada tunjukkan... sekarang aku publishkan sume aktiviti yang aku sertai..[ada gak yang aku tak masukkan] sampai aku tamat 3tahun di poli. hazzy dan eazy 2tahun je... huhuh...

semester satu


kem polibriged du gua kelam.. nak sampai ke tapak perkhemahan.. anda perlu melalui terowong @ gua kelan tu dulu la... masuk ke dalam... baru la jumpa tapak perkhemahan.... perkhemahan 1hari je! hehee...





[kelik tok tumbesaran bes!!]

hahaha.. yang ni la hazzy cakap.. dia kata dia hamper menang. tapi tak cete sebab apa ea... hahahha.. sebab grup DDS dan DDV ada.. gegege... dengan membawakan cerita the antz and the grasshopper... maka keputusan berpihak kepada kami sume... yang tgh snap pic tu merupakan lecturer English kami dan juri pada waktu itu... bukan buyers ok! tapi kitaorang memang bes!




[did u ever.. did u ever... meet the ants that sooo clever!]

hahah.. itu ayat untuk aksi di atas... tengok.. yang perempuan siap ada sesungut agi! hehehe.. latihan kitaorang buat 3ari je sebab kitaorang sangat sebok.. dan sesungut tu dibuat pada pagi hari pertandingan.. pertandingan petang... kol 2... =D



semester dua

 
 [tengok tag tu....]

ini adalah majlis konvo ke...[PERTAMA! hahha.. tag dia tergantung kat meja bilik aku ni...]dimana aku bertugas sebagai jurugamba dalam dewan.. ini bermaksud aku juga adalah jurugambar tok keberangkatan sampai dan pulang Raja Perlis. yang dak kelas aku lagi 3 orang tu.. pakai ayu2... mereka pengiring untuk graduan2 yang bes~





 [cokma dan kami]

tu kamera jabatan ok.. bukan kamera aku. flash yang aku guna itu bernilai rm1000. hehehe... flash baru... DSLR nikon D50 or D60 aku da tak ingat gak! heheh.. dalam tempat cermin itu adalah cokma yang melambangkan keagungan poli. iye ke?? aku pon tak pasti~ hahahah
apa yang pasti setiap IPT yang buat majlis graduasi mesti ada benda tu tok IPT masing2~



 
haha! suprise!! kami adalah grup pertama yang melawat LES' COPAQUE dari politeknik Perlis. masa ni mereka di jalan rugby seksyen bpe eak.. ha jumpe pon.. seksyen 13 Shah Alam... tyme 2 pejabat sementara.


 
[suasana ofis animator GENG...PENGEMBARAAN BERMULA!]

mula2 dorang letak nama Geng... misteri hantu durian! hahah.. pastu kteorg dapat taw... GENG... THE ADVANTURE BEGINS. tapi dari situ dia translate ke BM la kan.. hehe..mereka ada bagi 1DVD tok simpanan kteorang. dalam DVD tu ada hasil kerja grup nizam masa di MMU. misi mustahak. kemudian, ada regging dan modelling karakter2 untuk GENG dan teaser.. haha... kami sume da tengok dulu.. kemba upin ipin sebenarnya hanyalah watak kecil.. namun bila mereka masuk tv dan ada cerita pendek.. popular, so dalam geng... itu satu promosi baek! hehe.. kalu teaser trailer pertama yang ditontonkan. Lim dan Badrol lumba motosikal kat kawasan kampung... Lim pakai motor buruk juga... tapi bila filem.. motor Lim da tukar! modelling baru~ hehe...


 
[nizam suwo aku email gamba2 ni bl kteorang da balik perlis.. heehe]

inilah director @ orang kuat En Nizam Abd Razak.. heheh.. kitaorangkan GENG!!


 
[kowang kewl!!]

yang bulat2 tu adalah animator2 dalam les copaque! klu korang besakan.. ada animator yang jadi voice over untuk watak Lim. kawan badrol! =D kami dapat notebook comel dengan keychain GENG!

HOT! aha... aku jumpa link ini.. sila kelik! SINI


 
 [konti radio traxx.fm]

dari shah alam kami ke angkasapuri. ni melawat konti radio yang aku tak pernah rasa sebelum ini.. hhehhee...


 
 [M.RAJOLI!]

dalam perjalanan ke dewan angkasapuri... kereta satria kelabu stiker belakang M.RAJOLI lalu tyme kitaorang turun bas... aku antara yang masuk lambat so dapat la snap2 ngan dia... 


 
 [ehemm... ehemm!]

KRU STUDIOS pon da berpindah ke cyberjaya kan sekarang. dulu kat KL... masa ni yusry tnjuk kat kami macam mana CGI berfungsi. untuk movie cicakman la kan... shooting kat jalan chow kit je tapi dalam filem.. ingat kat lua negara~


semester lima
 
 [pulau dayang bunting]

heheh.. ini holiday kat langkawi awal2 semester ngan penasihat akademik @ blogger myqirana. 3hari kat langkawi banyak tempat pegi. tapi cam bese aku memang spot pic secara rawak saja... ini adalah sebelum disaster melanda 1batch kami dalam sem 5! T_T


 
 [visual communication event(VISCOM) anjuran DDS&DDV 2008]

event ini merupakan assigment..[bukan final projek!!] bagi modul event management. jemput budak2 sekolah sekitar perlis tok kenalkan bidang ini.. pameran terdiri daripada hasil karya pelajar [grup aku ada gak!] ada tayangan filem pendek, animasi pendek, lukisan, karikatur serta model2 bangunan, dan banyak lagi... jawatan aku tyme ni bese je.. AJK protokol!


 
 [masquerade nite theme.. influence dari story phantom of the opera]

sama gak. event management assignment. utk celebrate pra graduan plaja senior! itu ada blogger amyz... haha.. dia dapat anugerah senior paling serius! hehehe... lawak. jawatan tyme ini aku sebagai ketua rakaman dan suntingan. heheh.. aku buat rakaman.. aku buat VT[video tayangan] tapi... tak buat pon suntingan! heheh


penamat post ini: wahh! banyak gak aku skip lagi. tapi takpe. sebab yang memang bes aku da publish skunk ini... malam 2010 aku ceritakan tentang pembelajaran aku selama 3tahun ini. kalu orang laen cerita pasal azam tahun 2010 dan azam 2009. aku mau mengenang cerita 2006-2009. gara2 hazzy dan eazy gak ni. hahaha...


12 comments:

nursarah said...

wah, banyak gambar..yusri my love..hikhik


epy new year!

Uruchimaru @ kf said...

feh yusry tue..!
jeles nye!

Koyuki said...

saya baca sampai habis
selamat tahun baru!!!!

kawie2020 said...

hehehehhehe.. sampai habis kawie bc n belek gambar2 nih..

selamat tahun baru yer...

SuRayA^i. said...

naseb bek baru 5 sem je kan..kalo x boleh jadi dokumentari nih~
=P
*peace*
epi new year bebeh!

~@k1 is @utuMn!~ said...

sarah!~

hahah.. really?
bgs2~
hepi new year!

~@k1 is @utuMn!~ said...

kf!~

ahaa...
duk sblh i lagi!

~@k1 is @utuMn!~ said...

koyuki!~

wahh...
trimas!!

~@k1 is @utuMn!~ said...

kawie!

ahaa...
thx sangat2!
huhuh..
hepi new year jugak!!

~@k1 is @utuMn!~ said...

suraya!~

hahaha... 2 la..
kalu tiap2 sem nak cete!
abs~~
hahaha...
salam tahun baru ye!!

░♥si lampu neon♥░ said...

ko mmg cool! hehehe bang yusry pon kewl gak hehehe

~@k1 is @utuMn!~ said...

neon!~

ahahah...
yusry gak yang ko tego!
dem!!
hahahah