Tuesday, December 15

aku cuba sedaya upaya...=(



entry keemooan dipagi hari aku taip dengan bismillah.... kerana aku rasa entry inilah entry PERTAMA aku akan cuba menaip dengan ejaan penuh.. tiada shortform... seiring dengan perubahan belog ini... aku baca setiap komen-komen yang sudi memberi pandangan tentang cara aku present belog aku dan cara penulisan aku. aku ambil berat cara penulisan kerana aku da sedar belog aku bukan semua orang boleh paham. yela bahasa aku memamg seringkas mungkin. ada yang menganggap bahasa remaja. aku tak kisah la... untuk pengetahuan, spnjg ayat ini aku asyik backspace aje.. hahahha tak biasa menaip penuh. ayat ym, ayat sms..tak pernah aku taip sebegini rupa... jadi MAAFkan aku ye jika sebelum-sebelum ini ada yang membaca berulang-ulang untuk memahami... [fuuhhh..letih taip panjang-panjang] hahahha okay...

kawan-kawan, abang-abang, kakak-kakak.. maaf ya jika sebelum ini kamu semua menghadapi kesulitan. aku akan perbaiki satu persatu. demi kepuasan semua untuk membaca. ada juga memberi pandangan supaya jadi diri aku sendiri. aku menjadi diri sendiri jika kamu-kamu semua sudi untuk menjadi guide kepada belog yang aku sayang. macam aku cakap sebelum ini.. aku sayang belog ini.. ada terdetik mau TUTUP saja belog.. tapi berdasarkan komen dan pandangan kawan-kawan.. aku cuba untuk berubah sikit-sikit. kalau ada jugak yang tak puas ati.... nak wat macam mana... belog aku! aku punya suka ar!! [eh, tetbe??]

penamat post ini: hahahah.. ayat2 diatas bukan macam AKI! seyes...

52 comments:

nursarah87 said...

eh, blog aki now dah super duper dah..warna pun damai je.

jgn gatai tutup blog or private blog..sekeh kang

~@k1 is @utuMn!~ said...

sara!~

owhh syg... thx...
erkk! baek... xreti pon nk private2 ni... hahaha

Si budak Aboi said...

eh ok aje aboi bc en3 kamu be4 this ape !

intan izani said...

i have to say
i like this better...
;)

go go aki!

~@k1 is @utuMn!~ said...

aboi!~

hahahah... thx aboi....

~@k1 is @utuMn!~ said...

sis intan!~

yah2!!
sy sedang berusaha!! hahahah

BULLET said...

bagus

BULLET said...

la

BULLET said...

ko

BULLET said...

tulis

BULLET said...

penuh

jane said...

ok dah ni..
hahaha...
sikit2 kemas kemas sikit..

slow2 aki...kita smua masih bljr juga

amalkan konsep

"blog ni ana yg punya....ade aku kisah?"

;)

tetibe je aku kan??wah gitu...kekeke

BULLET said...

penuh

BULLET said...

sebab

BULLET said...

baru

BULLET said...

bullet

BULLET said...

paham

BULLET said...

kalau

BULLET said...

tak

Uruchimaru @ kf said...
This comment has been removed by the author.
BULLET said...

mmg

BULLET said...

xpaham

~@k1 is @utuMn!~ said...

jane!~

thx jane.. btl2 ak pon rce cm tetbe ko nk ayt 2 kn?? hahahah...

~@k1 is @utuMn!~ said...

BULLET!!!!!

ko benggong ap bullet???
adoii aiii!!
penin3!!

pijapepijat said...

Perubahan yg aku suke!XD
hehehe.. sebab bila tulis dalam short form..
cm pelik sket tau..XP
nway, teroskan usaha..XD

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

wahaaa~~
bullet senget
saje kedengki ko yg ngah emo ni~
nak je aku wat camtu tpi tenet aku bengong cam bullet
nti ko~!!!

BULLET said...

hahahahha...akukah yang senget ataupun aki? huahahahahaha

~@k1 is @utuMn!~ said...

pija hut!!!~

hahah..
ok2 thx2~ lme ko x jenguk ak ea!
hahahah

~@k1 is @utuMn!~ said...

ayu!~

ah.. ko nk niat jht.. tgk2.. tenet pon xske.. pdn mke!

~@k1 is @utuMn!~ said...

oii bullet~

ko lg??? hahahah.. gle la!

Boneka tak sakit said...

aku tulis lagi lah org tak paham!
tapi ko memang patut tukar lah shortform tu benci tau!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

demi feminat yer aki...kikikiki... =D

~@k1 is @utuMn!~ said...

boneka!~

alaah ko... dem3!!
hahahah...

~@k1 is @utuMn!~ said...

nua!~

erkk.. ad ke aki feminat??
hehehe..
yg penting aki peminat NUA...
2 konfrem!~ =D

BuLaN iTu aKu said...

bulan puji sikap kamu...
kerana sudi memuaskan hati blogger lain... hehehehehe... muah untuk kamu

~@k1 is @utuMn!~ said...

bulan!~

heheh.. thx cik bulan

Eazy Izzuddin said...

mekasih karena slalu dtg...
sowy aki
sbb sblm neh mmg bz skit
skang da free..
akan slalu dtg ke blog kamoo
dun worry lah..
=D

azizan4444 said...

br jumpa belog ni da nak tutup..x sempat lg enjoice..xyah la tutp ek..klu nk gak close je jgn tutp ..muahaha..

background lawa..ngeee

~@k1 is @utuMn!~ said...

eazy!~
xpe2~
thx gak singgah!
huhuh...

~@k1 is @utuMn!~ said...

azizan!~

hahahah.. x la..
terpikir je nk ttp...
tp x kot!~
hahaha

azizan4444 said...

saiko je nih..hehehe..bgs2...ngeeee

~@k1 is @utuMn!~ said...

azizan!~

hahaha... saiko eah??
xgak la...
kmu ni...

~@k1 is @utuMn!~ said...

azizan!~

hahaha... saiko eah??
xgak la...
kmu ni...

911 said...

tahniah aki sebab berjaya buat perubahan.. ekekek

mula-mula memang susah agaknya - lama2 okey la tu.

apapun, aki mamang best!

911 said...

ooopps.. *memang

~@k1 is @utuMn!~ said...

tebilan!~

hahahaha.. thx ok support!~

Dak Wan said...

Yang susah nak paham kalau perkataan tu jadi : ad, ak, ap, at, al, di,

Cth:

Ad ak kisah dgn ap yg di dan ko buat?

tapi, klu setakat perkataan common sprt: yg, dll, krn, tu, pjg, guna2 tu semua org boleh faham kot?

~@k1 is @utuMn!~ said...

dak wan!~

owhh.. mcm 2 ea??
baek2!!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ada gak terguna shot pom..."spnjg"..baris ke 8, ayat ke 2..hehehe...tp pedulik pe kan..aku setuju ngn cik jane.."blog ni ana yg punye..ske ati la kan?"

♥chentaMAYA™ said...

kamu akan paham & akan guna "belog aku aku punya suka la" lagi bila masanya sesuai kelak.
;)

~@k1 is @utuMn!~ said...

xtionkamen!~

hak ahh taw..
ak pon pasan pas org da komen byk3~
gagagagaga~
benggong sey ak

~@k1 is @utuMn!~ said...

chentamaya!~

owhhh........