Thursday, December 17

BESA punya.. makan BOLEH?



salam!~
sebok.. jadi tak sempat la nak blogwalking.. tapi cuti insyaALLAH singgah.. tatapan ari ini adalah gamba2 ini.. boleh makan x? hhehe.. aki benda2 mcm ini rasanye boleh kot! hahah.. tak kebulur orang2 yang jarang2 dpt makan. kan2?? buat kenduri pon boleh!


 




 





 [sotong bakar? sotong goreng tepung? sotong sumbat??]
[kenduri 3ari 3mlm pn x abis punya]


 
 [mulut ikan tu.. hahah.. lawak]


















[sape makan keli? ni amik boleh bakar ni... makan]





[mulut ikan tu kecik je.. walaupon badan dia BESA!]



[IKLAN.. muka ikan tu mcm muka manusia kn?]


penamat post ini: pelik kn? tp benar kot....

21 comments:

BULLET said...

hahaha
aku first lagi untuk kesekian kali

BULLET said...

camtu punye besar, mmg xmampu nak makan...nak siang ikan tu pun jadi satu hal...mak aku mmg xbagi aku bawak balik ikan2 camtu...

~@k1 is @utuMn!~ said...

bullet!!

tahniah3!!
insan pertama...
uuhh.. mak ko x kasi bwk ikan besa2 blk umh???
ler.....

Si budak Aboi said...

tertutup selera owh aki !

Hazzy Ishak said...

gmbar ikan yg last tu macam muka ko lah aki...

hehe

~@k1 is @utuMn!~ said...

aboi!~

hahaha.. tertutup slera?
lew.. npe??
hahahha

~@k1 is @utuMn!~ said...

hazzy!~

oitt2!!
ske2 je ckp mcm mke ak...
dem u!
hahahah

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aku suka sotong
cedap2~
wey~
tau r ko datang kje pepagi dah lapo
jgn la jangkit kat aku
aku diet nih~
wakakakaaa

~@k1 is @utuMn!~ said...

ayu!~

hahahah.. lapa2!
jom mkn! keh3~

aku zaty said...

nie terpengaruh ngn iklan megi 'BESAR PUNYE..!' ke? hehe..

~@k1 is @utuMn!~ said...

zaty!~

kah3!!
hak ah ea... lebey kurang...
hahahah...

wan2911 said...

x berani nak makan ikan2 macam ni, seram ooHh..haha
ikan kecik2 yang bntuk pelik sket pon aku da kegelian nak makan, ape lagi yang gergasi cam ni.

nursarah87 said...

aku fobia makanan laut besar2 gabak nih...kalau aku tak tau binatang tu besar, aku makan..kalau aku dah tau, owh tidak terbayang2 time makan mati selera..haha

~@k1 is @utuMn!~ said...

wan2911!~

hahaha.. ko spesis ak la...
bese la kte kn kemba!
kn3?
hahah

~@k1 is @utuMn!~ said...

sara!~

abs la..
ko da nmpk sotong 2 besa!
cm ne3??
ahhah

wan2911 said...

ooo ye ke?
aiseyh..memang betul2 kemba la kite ek, cek dna nanti..hohoho

~@k1 is @utuMn!~ said...

wan2911~~

huh...kne cek dna ke??
cm seram je bunyi... hahaha

911 said...

Huhh... best ni klu dpt makan :)

~@k1 is @utuMn!~ said...

tebilan!~

hahahah..
jom wat kenduri!

Dak Wan said...

Perghhh.... sekali dia update, ambik ko! Hehehe best ikan2 ni, tapi sayang sebab teman tak makan ikan! Haahahah.

~@k1 is @utuMn!~ said...

dak wan!~

ler??
mkn ikan??
isk2~
aneh 2 bg aki..
hehehe