Monday, January 11

aku.....giann....

woohh!!! aku sedang membaca novel ini.... dan aku sampai termimpi2kan nye dalam tdo... ahhahahah... mse baca buku ni.. dapatkan gambaran dari teasernyer... hahah.. mana yang teaser dia tunjuk.. ada yang aku da baca... makin baca makin teruja oohh!! sebab tak tengok lagi cete ni kan.. tak sabar sekarang nak baca. bawak gi opis.. ari jumaat rehat lama.. baca la.. ditegur oleh 2nd bos... dia cakap la.. klu baca novel yg imaginasi tinggi.. kena baca sampai abis.. jangan tengok movie dulu.. nanti kita tertunggu2 bila scene2 yang kita da tengok ada dalam buku ini.. so aku pon aggree.. dia pon puas ati la.. hahah sebab dia cakap cam cete harry potter.. [aku baca separuh aje.. movie pon tengok smpai ke 3 saja] bila da tengok movie.. mesti kita da tak ley nak imaginasi sangat. sebab da ditunjukkan.



[taraa!!!]







kredit to LAH sebab buku ini dari penang.. hehe jauh~ post pakai pos domestik so makan masa dalam seminggu dua macam tu la... aku beli 4buah. 3daripadanya adalah novel grafik koleksi gempak starz~ dengan harga rm40.. tidak perlu susah2 pusing keliling MPH or popular. heheh.. memang bes kan shoping online!



penamat post ini: belian online pertama kemudian beli cardigan ini...

24 comments:

~0~ said...

owh..gitue ke...

Hazzy Ishak said...

kemain lagi ye...
aku penah beli baju je..

TARANTULAHuruHARArey said...

xpe gian benda dari gian benda yang xberfaedah ( hehehe)

Kapten Luffy said...

oh. aku tgk movie jer

~@k1 is @utuMn!~ said...

~0~

ap yang g2 nyer??

~@k1 is @utuMn!~ said...

hazz!~

haha...
ak nak beli ap lak pas ni?
hurmmm~

~@k1 is @utuMn!~ said...

tarantulah!~

ko nak ak gian ap?
cehh!
ahhaha

~@k1 is @utuMn!~ said...

bro afat!~

haha..
ak x tgk movie laa
2 pasal ak kne baca!
tragik! T___T

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ceh2~
rajin bak beno kau ni membaca~
bagus2~
tp paling tak besh sik shoping on9 je~
bazir~
itu tak bagus~

~@k1 is @utuMn!~ said...

ayu!~~

alaa.. baek! ak xwat ag da...
sob..sob~

ALYN_C3N1 said...

aah...btl2...shping on9 mnyenangkan hdup kn..tp klu bju alyn tak bleh ar..pnah try, tup2 tlebey besar la plak bju tue..huahua..klu shwl or tudung, layan habesss....;)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

waa..aki..aki...aki...pc aku da ok da..hahaha..
wei, nk pinjam novel tu..aku ni nmpk je muke ganas, tp aku ske baca novel beb..tp xske beli..ske baca je
pasal kl beli, konpem aku bc 1x je..pastu xbaca da..so bek pinjam.heehe

Koyuki said...

a'ah
untuk kepuasan maksimun cherita berantai adaptation dari novel mcm ni kena baca buku
kalau tak, tak syurga sangat
heh~

~@k1 is @utuMn!~ said...

alyn!~

hahah...
ye ke?? susah nk adjust size ea..
shawl aki x try ag beli..
hehehe...

~@k1 is @utuMn!~ said...

xtionkamen!!

wahhh..
ak rindu gle kt ko..
lme gle repair pc!!
haha..
ko ni nk pinjam je taw!!
xleh3~~
ko beli dl new moon.. ok deal kte bley tkr buku!!
ahhahaha

~@k1 is @utuMn!~ said...

koyuki!~

huu..
ad 4 buku~
ak nk beli ke sume r??
perghh2!!

Uruchimaru @ kf said...

waaaaa dh advance skrg adik aki kite nie,,!

~@k1 is @utuMn!~ said...

kf!~

apakah mksud bro i2??
konpius ahh!

SuRayA^i. said...

rajin juge kamu mmbace ek aki ^__^

p/s: td komen kt blog sy de prob kot..skang da reinstall plugin tu tp komen da ilang la -__-". tp yg pnting da boleh komen hee~

aku zaty said...

hoho..
besh nye!
kite lorm dpt bace lagi
novel tuh..
huhu..

chokio_nia said...

org ckp cte die buhsan..yeke aki??

~@k1 is @utuMn!~ said...

suraya!~

oohh..
da ok da?
baek2~

~@k1 is @utuMn!~ said...

zaty!~

aki bosan2 weekd baca la..
da abs da pn...
silap2 bce tok kali ke 2~

~@k1 is @utuMn!~ said...

ain!~

ermm..
cete ak xtgk ag kn...
tp base on buku..
twilight ni more pd pengenalan watak2 serta lokasi mereka.....
dan baru permulaan adventure