Wednesday, November 24

Thank You to YOU!

salam mesra...
bob mesra~~ [tetbe! ahaks]




hye! aku domo-kun anson....





inilah rumah aku....dulu




sekarang dah jadi tempat simpan komik komik japan. hampes
[ok apa aki simpan buku!!! tandanya aki suka membaca!]



tengok tengok!! Teluk Intan Kuala Lumpur


THANK ANG BIG THANKS ATAS GIFT DARI BON AZIZ ALVIN



ini adalah eerrmm.... kotak yang berisi barang alamat kepada
AKITO IMADA (AKI BUN)


sila kelik besa besa pada gamba kalu nak nampak....
yang pasti... sume blogger takmo jeles ok~
posto QUE! datang khas dari KLIA heheh...
nampak je QUE teros aku bg kizz hahaha...
owner xde k~ ngee

BIG THANKS TO MILLION THANKS ATAS GIFT DARI PRINZ AUJINZ
[fm khas dari vietnam taw~ hehehe] 



kami BERGABUNG!!!

 special thanks bangat pada blogger kewl and triple best atas hadiah yang sangat best. aki je yang tak pernah bagi adiah kat dorang. iskk terok terok terok. apa yang mampu aki simpulkan adalah,


ALVIN adalah seorang hamba ALLAH yang memandang setiap perkara yang ada di depan mata dia dengan pandangan seni yang hebat dan tersirat. abang yang terbess walaupun abang kandung aku sendiri ada LIMA orang, ngee. susah aku... dia tau. aku taknak dah dia susah kerana aku. aku segan. tapi dia seringkali menganggap susah sebenarnya adalah kesenangan sebenar dalam hidup. hebat bukan. seni pada realiti.


PRINZ AUJINZ sampai sekarang tak pernah lagi bersua muka. penat pujuk dia belikan hadiah dari vietnam masa dia pergi sebelum puasa dulu. ingat tak dapat. ada rupanya. mintak alamat kat formspring. pon boleh bro. dia adalah seorang jejaka yang sangat sempoi walaupun kuat makan. ahahah... sangat hebat dalam seni kartun sehingga mengbuat belog khas untuk lukisannya iaitu MUMBLE INK. kartun dia sume comel comel ok. seni pada imaginasi.


trimas!


p/s: ada gift dari si cantik nagano. tapi versi laen. hehe





25 comments:

redza said...

tu dia...adiah besday ke tu

Hazzy Ishak said...

sempoi gila

lalink7 said...

amboi..nape leh tetibe dapat adiah banyak nie aki? konpiuss akakk..heheheh..bufday ke?

Lovely Bella said...

aki bella nak jeles gak!!! huh. hhehe :)

Lya Colours said...

ko macam adik aku la suka baca komik tuh
banyak gilo. sekali beli 2, aku rasa dia lagi byk baca komik dari buku rujukan
pffttt

Eazy Izzuddin said...

wowooo
dapat gift...
ok le...
leh pinjam..
xD

layans~
My Unisel 5th Convocation Ceremony

Aujinz said...

hahahha..

Aki Bun..tak tau lagi kaa benda kuning tue ape??


keh keh keh.. selo la ini makcik..
keh keh keh

SZ said...

hahah. :p

tim said...

aku tunggu hadiah dari mu aki

¶A.K.I¶ said...

Redza

bro domokun dtg bln 3 yg ojinkun pny fm tu kn ptot adiah rye!!! Tp ojin lmbt hahaaa

¶A.K.I¶ said...

Hazzy

huhuh.... Sempoi beb...

¶A.K.I¶ said...

Sis husz...

Bufday??? Xtaw la nk ckp. Hihihi

¶A.K.I¶ said...

Sis husz...

Bufday??? Xtaw la nk ckp. Hihihi

echah mashuri said...

durian runtuh ?

¶A.K.I¶ said...

sis bella!~

hihihih...
sis ni, xmo ahh jeless

¶A.K.I¶ said...

lya!~

owhh nmpaknye ak mmg adk ko la...
sbb klu ak bli komik pon mst paling sket 2.
heheheheh

¶A.K.I¶ said...

bro eazy!~

ahahha,.. nk pnjm ap?
panadol ke pensel kontot?
hahhahaha

¶A.K.I¶ said...

ojin!~

iskkk ak x smpat la nk tny org..huhuh

¶A.K.I¶ said...

sabarimon!~

heheh.. :P

¶A.K.I¶ said...

tim!~

uishh... hahahah..... insyaALLAH andai ad rezeki ok~

¶A.K.I¶ said...

chah!~

hahha..xla...
hadiah kenangan...

CGG said...

adiah besday?

mier@merr said...

amoih..byknye..nnti bg gift kte lak lak...haha

¶A.K.I¶ said...

cgg!~

huhuhu...
bkn la... besday lmbt g sis

¶A.K.I¶ said...

mier!~

insyaALLAH ad rezeki lebey.. aki bg sume! aiceh