Monday, February 1

schumie ke Mercedes GP Petronas


dia sudah bertukar wajah. dan sangat berbangga aku sebagai adik kepada schumie kerna dia pakai baju sukan besa besa tulis PETRONAS. petronas dari mana?? MALAYSIA.. schumie ada adik kat MALAYSIA.. yaitu AKU! hihihi... ^_^

wow!! F1 hot story nowadays mestilah pasal mamat ni join balik F1 setelah bersara pada 2005 di kemuncak kerjanya. pas dia bersara aku pon sambung blaja dengan aman dan damai nya kerna tak perlu cari TV dan channel tok menonton kehebatan abangku ini!! whee...^_^

sekarang dia da muncul balik setelah adik dia abes blaja.. trimas bro!!! kerna memberi ruang kepada adik untuk fokus seketika. pasni adik support balik lah!! keh keh keh ^_^

dulu merah.. aku perlu serasikan diri dengan schumie baru yang berwajah putih! takpe.. kejap je ni.. go go Mercedes GP Petronas team!! go go Michael Schumacher!! ^_^


penamat post ini: whee.. tak sabar nak layan kat sepang april ini..

20 comments:

SuRayA^i. said...

ngeh ngeh..bangge2~

Uruchimaru @ kf said...

suke mika hakinnen dgn kimi!

Frodo Baggins said...

shmi mmg terbaik dr ladang!

¶A.K.I¶ said...

suraya!~

bangga kn2??
ABANG SAYA TU.. Hihih

¶A.K.I¶ said...

kf!~

cehh.. xley geng ngn sy dan abg sy~

¶A.K.I¶ said...

frodo!!

yee!!! *sambil angkat tgn buat ombak*

kawie2020 said...

kawie nk ngorat adik schumi yg kt malaysia tuh bleh x? hehehehehehhe

Ah Fatt said...

dia pakcik aku
jd ko makcik aku ler

hans said...

maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

senang2 leh tgok dkt entry nih

thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga entry no 19 tau...hehehe

deusXmachina® said...

schumi abang aku






ada sebarang bantahan keras?????

¶A.K.I¶ said...

kawie!~

awhh.... *_*
hahahha!!!

¶A.K.I¶ said...

apatt!~

erkk... apakah??

¶A.K.I¶ said...

hans!

ye2!! mari ramai2 vote for hans!

¶A.K.I¶ said...

deus!~

ADA!!!!!!!!!!!

Nini teDDylicious said...

muke abg kau cerah cam salji..

muke kau apehal tak cerah cam tu plak..??

sudah2..kau pegik amek air semayang.

kasi sadar dr mimpi kau tuh..

haha!!

¶A.K.I¶ said...

nini!~

demm statemen ko!
tp xpe.. abg ak duk overSEA lme.. ak syg msia stay msia je.. tu yang kulit TANned tuu.. wheee

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

wakakaka~
nini~
aku sokong~

aki perasan lebey
jiran nenek aku kat kg gi noreh pakai baju lambang petronas takde lak dia nak ngaku abg dia~
wakakakaa

¶A.K.I¶ said...

ayu!~

cehh.. 2 lambang.. ini ayat~ laen ah!

~AmyLiana8886~ said...

bangga jd anak malaysia..hehe

¶A.K.I¶ said...

amyliana!~

hyep2! wa lg bangga.. sbb adik dia! hahahah