Friday, February 12

Nando's dan Pizza Hut

lama da aku tak letak gamba gamba makanan kan kan kat entry aku. hihih.. kalu dulu mula mula idop kat belog ni.. aku cete pasal makan aje.. ye laa.. aku duk kluang... masa banyak tok leisure dan makan makan. member member pon takde hal boley lepak anytime. so cete pasal makan aje. tapi da grow up dalam belog cete pasal macam macam plak. so sekarang balik to basic. makan makan makan....




 
[ini nando's]
seyes tak SEDAP! hampess ngan sos peri peri yang sangat sangat aneh rasanya. ayam dia punya kuah[ape ayat aku terbalik ni??]rasa aneh so ayam tu cam.... HAMPES la senang kata.. lokasi kat the mines seri kembangan ye! makan ni free.. tapi tak sedap...







 
 [ngancam tak???]
nampak gebu gebu je kan roti pijja ni.. nyum nyum nyum... gebu gebu jangan ingat nini lak. dia tu gebu laen! miyahahahah.... compare pijja ngan nando's mesti la pijja lagi menawan kalbu. hihih... takyah komen bebanyak laa sume da taw. lokasi pijja ini di makan adalah di bandar baru nilai... [bos blanje taw! bos memang bes!! yeaa~]


penamat post ini: apa menu aku nak makan lunch ni ek?? kafe bawah buat laksa aje.. cess!

27 comments:

BULLET said...

1st

BULLET said...

bullet dah komen dah

¶A.K.I¶ said...

kn ak da ckp da... mmg sepot sedOt mamat neyh!! dem

BULLET said...

bullet bute huruf lak tetibe...tengok gambar pon jadila. kan kan kan

¶A.K.I¶ said...

ni bukan ko copy paste dr ym ke?? pesal laa dem bangkai sgt bro ak ari ni?? erkk33~~

BULLET said...

aku baru nak bace entry ni...eh eh...kelabu je mate aku ni...la...ko tulis arab ke ni?

¶A.K.I¶ said...

yess!! akhirnye ko sedar gak bullet!! ahahha... ko mmg dem kn2?? da laa sepot sedOt!

Nini teDDylicious said...

sape kate n****'s sedap..??

agak2 ah..

psst : kau apehal sabitkan kegebuan ngan aku..?? nk kne bunuh..??

¶A.K.I¶ said...

nini!~

ahhaha.. eh2.. tu bkn ko laa.. klu x mst ada link ko.. ni xde kn2... so xyah PASAN! ahahaha

baincardin said...

jap lagi lpas solat jumaat, nak bedal puas²! ^_^

Dak Wan® said...

Nando pelik sikit sebab mexicana style. Tak kena selera@tekak asian kot?

BULLET said...

ape lak siput sedut? bukan ke ko letak gambar pizza? ade pizza rase sipot sedot ek? sedap x?

Natasha said...

wahh...lazat2...lagi lazat kalau mkn nasi dgn sambal belacan...

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

makan~

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

makan~

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

makan~

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

itu la aki yg aku knal~
pepagi datang kije je dah letak status 'LAPOOO'

pelahap~

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

epy chinese nu year~

¶A.K.I¶ said...

bain!~

yah2!! jom bedal sme dia!! hahaha

¶A.K.I¶ said...

dak wan!~

mexicana style? mexico macam 2 ke?? konpius2~

¶A.K.I¶ said...

bullet!~

ko x pasan ke skunk kan pizza ad macam2~ mne taw akn datang spageti sipot sedot ujd! ahahaha

¶A.K.I¶ said...

ayu!~

yahh... perot ak adalah keutamaan!! hahahahahah

~0~ said...

wat aku kebulur je...hahahhaha

syaf said...

kaw makan pizza jugak..x nak kalah yerk ngan aku....hehehe

nandos ayam die sgt sedap tapi sos peri2 di rase cam cibai..x sedap langsung

GhOsToNe said...

beshnyew makan2!

aku zaty said...

aduh..
lapar nye..T____T

¶A.K.I¶ said...

ahhaha.. korang2~