Tuesday, October 12

To:All My Beloved Followers

salam,


kepada : 


[harap maaf bilangan dikaburkan kerana SEGAN!]


Per: Sila Tinggalkan Link Belog

merujuk perkara diatas pada tarikh ari ini, adalah diharapkan agar anda anda yang bergelar PEPEL SOLDIERS untuk meninggalkan link belog masing masing kalu tak de kat profile korang pon... tinggalkan di chat box. 

hal ini kerana aku dok tekan tekan link muka korang tapi takde link belog anda anda.. pada yang dah ada... aku da singgah dah.. tahniah!

pada yang di linkkan di barisan RE PE RENS atau maukan link belog ini di belog anda [apa ayat ni] sila roger agar aku buat perkara sama. give and take orang mata biru cakap.

tutorial untuk follower letakkan link belog masing masing dari belog HAZZY
penat aku selongkar!!

sekian, trimas.

"memantapkan belog dunia sebelah AKI"


Daripada:




30 comments:

Lya Colours said...

dgr tuh followers
haha

redNing said...

singgahsinggah...

followers aku ada 10 org je..xsegan pon huhuh

link blog aku nak ke??

Uruchimaru @ kf said...

link belog senpai dh ade kan?

Hazzy Ishak said...

hoho...
glemer blog aku wey

syaf said...

slalu gak cam tuh..aku baut2 x dapat

¶A.K.I¶ said...

lya colo!!

hahah.. kak xde kls ap??

AJ Nismihan said...

Boleh kutuk?
ah
aku tak mahu makan kaki aku sendiri
=)

Alhamdulillah.
Appreciate for who appreciate you is really a good effort.
wish you all the best ya kawan.

dan terima kasih singgah2laman aku ya.
ah, kamu yang sibuk pun bisa singgah, takkan aku tak boleh tumpang lalu sini kan?
=)

ok.
wish you the great life then.
but.
great things come with challenge.
Thus, be prepare for the best!

salam

¶A.K.I¶ said...

redning!~

beb...
ak termasuk dlm 10 org tu kan?
hahaa

¶A.K.I¶ said...

senpai!~

dah!
da follow da

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

da tak reti2 nk blnje ak mkn?
hahaha

¶A.K.I¶ said...

syaf!~

baut2? apekah?

¶A.K.I¶ said...

AJ!~

yo man/gul...
thx n thx!

tim said...

napa gambar aku takda dalam tu..??
hahahahahaha

Lovely Bella said...

ehhehehe nasib bek dah follow aki..fuh..

maCy said...

i punye? tiihihiihiii

MOFASAD said...

follower nak tutup? pe kes? sidebar tu cam tak le tengok je.

ekekeke

hamzah ian said...

fuhyoooo

echah mashuri said...

haha..btol tuh aki..aku pun ade gk yg xbleh link..xnak r dia follow kite aje..kte pn nk follo dia juge..hik

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

aki bot!!!

Aujinz said...

gelapkan konon..
lempang kang..

¶A.K.I¶ said...

tim!~

ushh! ko tgk gmba sndiri upenye...
pesal mke ko xde?
cess

¶A.K.I¶ said...

sis bella!~

hahaha....
dgn sng ati aki snggah belog sis~~

¶A.K.I¶ said...

macy!~

i link u da lme pny!!
fan freak org kte~
hahahaa

¶A.K.I¶ said...

parit busuk!~

ahh org x ke c2~
hahahha

¶A.K.I¶ said...

hamzah ian~!

ap yg fuuyo??

¶A.K.I¶ said...

echah!~

jgn kte sombong ak x sggah!
hahahah

¶A.K.I¶ said...

jack alvin!~

wa adalah bot?
huhu

¶A.K.I¶ said...

ojin!~

cess! hahhaa

♥ciK-t0ge ♥ said...

akiiiii!
hahahaha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

huiyoooo...228 org polower lah!!