Monday, October 11

Jangan Pandang Belakang 2 dan Mid Valley

salam...


sabtu hari jalan jalan... asal nak g kenduri kawen cik CGG [aku bangun awal pagi iron baju kurung siap siap] tapi dengan alamat yang tak lengkap dan lokasi tak diketahui... roger ima pon bz... maka menuju mid valley.


owhh jam 12 tengahari memang da nak setat sesak tapi okey masih tak seksa. cari cari parking setakat 3 4 kali pusing normal. spot pon terbaek. ada karnival kerjaya.. ok boleh singgah kot. tapi jalan jalan pusing pusing dulu.


nak tengok wayang la.. lama tak layan. okey... jom cari panggung. naek naek naek... tuuuu diaa...... makhluk bernama manusia.... kat kaunter je da melimpah luah. jalan jalan jalan. karnival jobstreet pon sama melimpah limpah manusia. okey.. SESAK!


menuju ke sunway. erkk.. parking tak ada. keluar balik... sampai IOI puchong. heh. memang heaven. damai dan tenang. takde senggol senggol bahu apatah lagi punggong dan muntot. 


layan movie Jangan Pandang Belakang Congkak 2. yang fes aku tak tengok pon. tapi dah duet orang laen. kita masuk aje..... 


huuh... tak paham. diterangkan oleh translator tak bertauliah. gelak gelak guling guling. ok...           


paham? 






p/s: apa yang aku bley kata, stok rm8 sorang tok gelak gelak macam tu.... hurmm.... membazir kot... tapi pada yang suka... mereka tetap cakap bes. 


[ending tak mantap macam movie yang pertama. - rescue ranger]





36 comments:

redNing said...

asal xsinggah serdang

¶A.K.I¶ said...

red!~

klu ak singgah ko nk jmpe ke?
cess

gulagulahacks said...

nora danish cun....
keh keh keh...

Uruchimaru @ kf said...

filem kite wajah kite ek !

ye ke? hihi

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

kesimpulannya, kau ke IOI puchong tgk wayang secara free dan berbaju kurung.betul?

tim said...

tiket wayang dekat cinema kk boleh dapat RM5 kahkahkahkah

gUA Lah DaK eMo itew said...

aku agak conPius disitu...best ke x? macam x best jerk, so x nak tengok..

black_mel said...

aku x sempat tgk lagi...bes kot..ada nora danish berkemban...mesti tgk lps ni..

ASaDa RyutaRo said...

semalam baca kat blog mofasad, katanya kelakar giler.. tak sabar nak tengok sendiri kehebatan lawak diorang kali ni..

yang 1st dulu lawak dah.. siap riuh dalam panggung.. huhu..

syufaa said...

nk tgkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

¶A.K.I¶ said...

gula gula hacks!~

hooohooo...
dia mmg cun meletop dan tip top!
hahaha

¶A.K.I¶ said...

senpai!~

heh... ntah la bro...
xreti nk komen..
hahah

¶A.K.I¶ said...

kamen!

oii2!!
pesal ak pakai bj kurung??
tu kesilapan lalu...
skrg x~ hahahaha
bdo nye ak!!

Aujinz said...

aku layan masa yang awal awal jer..
sampai setengah jam terakhir aku rasa tak sabar nak keluar..

cis...

¶A.K.I¶ said...

tim!~

ehh ehh!
ko pesal murah lak ni?
heran... tax xde ke?

¶A.K.I¶ said...

gua la dak emo itew!~

ermm rare name!
hahaha... xyah tgk la wehh!

¶A.K.I¶ said...

black mel!~

waaahhh ko!!
tang pmpuan kemban je nk tgk ea!!

¶A.K.I¶ said...

bro asada!~

tgk kat panggung cairo ke?
bio benar cte tu smpai ke arab!
huhuhu

¶A.K.I¶ said...

syufaa cyg!~

keh keh keh!
nsb jerit secara tulisan~
klu x sah torek telinga ak!

¶A.K.I¶ said...

ojin!~

hehehhe....
kan kan...
mcm ______

Nur Qistina said...

yang 1st tak tengok..
yang ke-2 apatah lagi..
banyak betul yang nak kena
khatam ni..mesti wat list..
ngee~

Lya Colours said...

bila zaman nak menjejak wayang ni
huhuhuhuhu

MOFASAD said...

ecececececece

yeke nie?

ha!

mana url?

Lovely Bella said...

fuh.. bagus.. hehehe x jadi nak nengok.. sbb first nyer aku x suke.. hehe ! :)

¶A.K.I¶ said...

qistina!~

waaw!!
nk buat list~~
btl2 nk follow da muvi ni!
hahah

¶A.K.I¶ said...

lya!~

zaman ko jejak dapur..
buat chicken roaster tok ak ea...
bes3~

¶A.K.I¶ said...

parit bau pusat!!

ceh! mls la nk slongkar belog ko....

¶A.K.I¶ said...

sis bella!~

siyesly...
xyah la usha2~ huhuhu

Adeqq said...

brape bintang ko bg rate muvee nih? per 5~

kalau best nak g tgk~

maCy said...

isk2 ade kate best ade kate tak. mo tengok jugak.huk4

Pensel Kontot said...

patutnyew arini aku tgk movie secara marathon wit kwn2...tuptuptup xjd plk...mak aku suh jagaa umh....huhuhu sedey....

syufaa said...

hakhak! kalau jerit btol2 mmg tkuar la sgale khazanah dlm tinge tuhh :P

¶A.K.I¶ said...

adeqq!~

ahh lu xyah tgk la...
g karok lg puas kot

¶A.K.I¶ said...

macy!~

sila syg...
tak melarang...
aiceh! hehhe

¶A.K.I¶ said...

pensel kontot!~

smoga tabah!!
kkekkkeee

¶A.K.I¶ said...

syufaa!~

cufa! pastu ko tlg bersihkan eah2