Wednesday, October 6

Errkk!

salam!~


mengimbau kembali kenangan yang tak berapa lama... hurmmm....
bukan untuk mengaibkan... cuma entah lah...jus mau kongsi kan bersama.
hehehe....


gini cete nye ye noks~
one day in weekend... pesal tetbe kua english?
ok abaikan. aku dapat jemputan ke rumah terbuka di shah alam. ermm... bukan kawan aku.
tapi kawan kepada kawan kawan aku. harap anda anda paham.


ok dipendekkan cerita....
aku dan kami pon melalui federal highway menghala ke susur I-City untuk ke open house.
sebelum nak sampai tu da ada bunyik bunyik malas nak singgah sebab da lapa ketahap yang parak.
keterbukaan rumah itu tidak diketahui lokasi dan seterusnya bermula pada petang hari. dalam kol 3 la.
lepak seksyen 7. aku tak salin baju. gamble dengan jeans dan t-shirt ANEH. 
kami yang laen bertukar ke baju raya masing masing. semangat~~


kol tuan punya badan. uhh tuan badan kepada kawan kawan beritahu dekat dengan concorde hotel. belakang aje. oooo maka aku pon ikutkan saja. tau la gak kat seksyen bape concorde tu. da sampai.. dengan jammed melampau sebab parti pakat pakat pon open table tepi jalan utama.... kau! beratur berderet deret dalam gerimis orang datang makan free. 


cari cari. tak jumpa. cari cari... tak tawu. kawan aku tanya, pernah pergi bukit cerakah? aku cakap pernah ngan team BLOGGER tapi macam biasa, bukan aku pemandu malah aku hanya disisi kereta ke empat.[yaitu kereta nini dibelakang kete miza, paret maupusat dan jalak lenteng]


ok penyudahnya.... bapak kepada tuan badan rumah cakap dengan kami dan bagitaw rumah kat mana. ok.... lari jauh. tak jauh mana la sebab sebelah sebelah je. tapi bayangkan~~~


anda tuan rumah... cakap rumah kat bandar tasik permaisuri, cheras tapi hakikatnya anda berada di setapak jaya.... APEKAH? 






p/s: ada ke tuan rumah yang blur umah sendiri walau dah duduk berpuluh tahun??



27 comments:

Lovely Bella said...

adehh.. blur yg melantun2 tuh.. tuan umah yg mamai!! ehheheh cian aki..!

suzzsuzie said...

macamana la boleh jadi macam tu...mesti hangin satu badan kan?

redNing said...

tn rumah mabuk ketupat kot

e. indah said...

tuan badan yang punya rumah tue taknak korg datang kot ... ; p hehhe

¶A.K.I¶ said...

sis bella!~

ahahahah! taw xpe sis oii~

¶A.K.I¶ said...

suzzsuzie!~

grr... da la lapa tak engat tyme tu.....

¶A.K.I¶ said...

redning!~

wess.... ketupat pon bley wat mabuk ke??

¶A.K.I¶ said...

sis e!~

hah... yang tu aki stuju~
macam ada gaya kan kan...

aku zaty said...

hahahak.!
saje je toh..
tuan umah mau buad 'bang bang boom.!' kat tetamu dye..
lalala~
ngee~
:p

echah mashuri said...

tuan umah saje suh ko jalan2 cari pasal..gagagga

baincardin said...

ini dah kes blurr tahap cipan bukit nih. ekekeke.....^_^'

~qiFFara~ said...

tuan rumah tu lapo tu..x dpt berfikir dgn waras..

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

aku tak waras ni..
aku la tuan rumah tu..

black_mel said...

aku smpai skrng xde sapa2 nak jemput pg umah terbuka..ko xnk jemput aku?

syaf said...

hahahah haronnnn betul....cam gane x bley ingat kot...blur blur blur..

Ellen said...

adoi...yer ka...Tuan rumah dah blur plak..hehehe

¶A.K.I¶ said...

zaty!~

pastu aki BOOM mknan dlm umh dia~
ok? hahaha

¶A.K.I¶ said...

chah!~

hah nsb bkn kete aku...
bkn myk kete ak! fuuhhh

¶A.K.I¶ said...

bro baincardin!~

penin bro pale kami kami~~

da la lapaaaa

¶A.K.I¶ said...

qiffara!~

ai! xkn tuan umh yg lapa...
ptot tetamu kan? hahah

¶A.K.I¶ said...

jack!~

wa blm penah sergah umh lu kan bon alvin! hmmmm

¶A.K.I¶ said...

black mel!~

weh2~ klu ak kat kluang anytime ak ley ajk ko lepak umh ak

¶A.K.I¶ said...

syaf!~

bro ak pon penin.....
kawan ak ckp budak tu mmg blur3 sket~
tp agk2 kot... umh da duduk bertahun kn

¶A.K.I¶ said...

ellen!~

nak kte tetamu ramai...
sampai2 x ramai pn...
hahaaha....

hiro said...

pangkah dkt pintu rumah..t mlm gua pergi rompak. keh2

¶A.K.I¶ said...

hiro!~

lu sangat sangat hampess!

Nur Qistina said...

haha..sampai umah tuan rumah tu mesti kena ngap..aneh...memang aneh kalau xtau umah sendiri area mana..