Friday, March 12

tak taw tajuk apa

heh semalam aku perasan follower 147. pagi ni da tinggal 146. hehe ilang da sorang. tak pe laaa salah aku gak. sebab aku tak ley bagi full commitment pada blogging. sekarang update pon da takley tiap tiap hari. hope ada blogger blogger yang paham. nak menjaga macam macam situasi memang susah. malam tadi pon aku takbley online kat umah. da seminggu beruk aku tak digunakan. lappy buruk tu jangan kata laaa... memang tak keluar dari beg aku pindah umah.

banyak sangat cete nak share. macam semalam aku takley masuk umah dan terpaksa tunggu 1jam setengah didepan pintu untuk akak umah balik... gara gara kunci aku semalam aku tak dapat cari! dari pagi, kat opis dan dalam beg. da letih dan penat tahap gaban menunggu depan umah sendiri... masuk kol 8malam aku siap siap untuk membuta...... MALANG!

2hari masuk keje.. kena handle lawatan dari student usim yang baru aku tinggalkan. betul betul nama keja laaa... hurrmmmm.... apa lak akan datang?? ALLAH mengetahui.....







 penamat post ini: salam untuk semua

28 comments:

¶A.K.I¶ said...

MINTAK MAAF!!!

Hazzy Ishak said...

kesian ko eh...

BULLET said...

aah, semalam pun bullet nyer follower ade 334 tapi hari ni tinggal 333...xpela...suke hati dorang...oi, ko betol ke bz? aku ni musykil lak kan...

Frodo Baggins said...

cara!!!!!!


ngahahhahahahha ~~~~

Frodo Baggins said...

hilang sorank x bmakna semua x sayang ..


>>____<<

Frodo Baggins said...

bye

zella y said...

la..ksiannyer....

~0~ said...

kesian kau ye aki...isk isk

♥ciK-t0ge ♥ said...

HuHu.. xPe.. nNti es0k ne taw tmBh lg sepLoh :P

black_mel said...

my follower pun dh kurang sorang..aki la ni x follow aku..

Adya A. said...

aki~sabar...jgn tension2......

syaf said...

ko pon mengalami masalah yg samer gak

same cam aku...
smlm 242, now 240...
haishh
cam ne nk bagi komitment, sebab busy kan skung nih, kalu dulu boley r kot...kekeke

give me 5 sikit

Frozen Angel said...

ciannnnnnnnnnnnnnnnnnn aki

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

follower tu meninggal dunia sbb cancer pusat la...

whitedaisy said...

mintak mf jgk...

aku zaty said...

xpe2,zaty tetap setia taw..
kuat kn semangat!=p

Aujinz said...

weh...
ko sibuk pun aku datang gak..
ko tak apdet pun..aku datang gak..

huhuhuhu...

Aujinz said...

[lupe nak gelak]

huhuhuhuhu...

embun d tengah malam said...

sedap la lagu kat blog

deus X machina said...

aik?????

same cam aku....semalam pun kurang sorang jap...nasib baik ade follower bru ari ni...eheheh


ayu nye blog xleh bukak lak...

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

ayu dah bertukar jadi arnab kot!!!aku suspek la...

e. indah said...

amacam kerja baru ?? new place , new people ... u will b find ... ; )

i'msosupernotcool said...

heh..
mintak maap jugak..
lame x dtg sini..
kt ym pon x sempat tegor..

Monkey D Luffy said...

hehe
hilang follower tu biasalah ler

errr.. aku pun selalu x dapat masuk rumah T_______T

¶A.K.I¶ said...

thx u guys~~~

ALYN_C3N1 said...

cian nyer aki...

Natasha said...

tetap setia jadi follower aki wlpon aki selalu x mo masuk blog kak tash

hisham said...

salam...mase u tggu dpn pntu umah tu, u berdiri ke duduk?..penat x kaki...hehe