Tuesday, March 9

Quick update: IIM dan ...

ermm.. hari ini akan ada lawatan dari USIM ke IIM pastu ad taklimat. aku semalam da siapkan folder tok gift student student yang datang.. rasanya nanti aku kena tolong setup tempat kot?? hahah... entah la... [ehh macam aku menulis dalam diari lak! demmm]


owhh!! ini ada pengalaman menarik untuk dikongsi!!!heheheh

"bila makan di kedai mamak.. ada orang gila usha... jgn tunduk! kan da TAKOT! len kali kenyet je mata... sbb ap.. sbb dia gak pndang org gila tu dulu... ngeee!! nini nini!!"

"ada orang tanya kat seseorang ni... kalu nak cari bilik sewa kat 7e ke??"
- si peja -

"bila da tak tahan sangat nak terkucil.... RESTORAN MADAM THONG adalah tempat terbaek! mau taw lokasi... rujuk ayuz DEADwish!"

penamat post ini: mesti korang tak paham kan... aku tak ley taip detail2... nti aku kne bahan lagi teruk! ngee!!

26 comments:

ahchOng's said...

aki..hang asyik MAKAN ja..semua benda pon mesti melibatkan makan..padahal halus ja..perot tong

Hazzy Ishak said...

apakes?

BULLET said...

bukan takat perot tong ni...sume nak sapu...boleh la bawak budak ni g pertandingan makan2 ke kan...kompem menang...

syaf said...

aku betol2 x paham ngan ape yg hang tulis...
ku rase nak _________ (sile isi tempat kosong)

.khai. @ drcomot said...

*aku menggaru2 kepala aku~

Nini teDDylicious said...

hahaha!!

AKI GILA!!

"kalau ayam katik tuh kan, ape name lain die..??" kata peja.

"ayam serama laa kan..??" kata aki.

"bkn. die di panggil aki" kata peja bangga.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!

Nini teDDylicious said...

oii!! peja kate camni laa..

"ade bilik untuk sewa ke dalam 7e..??"

camtuh ayat sebenar..

♥ciK-t0ge ♥ said...

waHhh!
bia bt0L Lam seBen e aDe biLek sewa..
=)) waKAkakakak...~

¶A.K.I¶ said...

acong!~

ak mmg ske makan... kn ak nak membesar!!!

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

ni kes nk cari life area sentol la ni.... ngee!!

¶A.K.I¶ said...

bullet!~

ko jeles~ lalalalaa

¶A.K.I¶ said...

syaf!~


hahaha.. ko tny nini laa...

¶A.K.I¶ said...

khai!~

ko sah2 rambut byk kutu! demmm

¶A.K.I¶ said...

nini!~

heh... setan ko kne kn gak ak...
hahaha!!! peja mmg lawak~

¶A.K.I¶ said...

cik toge!~


kn2?? hahahha

zella said...

sy pon sedang menggaru kepala... (-_-')

¶A.K.I¶ said...

zella!~

hahhah...sila2~

ASaDa RyutaRo said...

haaa??? ape benda??
makan nasi ambang? err.. nasi ambang tu cmna?

eh? bukan esok hari rabu ke?

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

lu nak wa orderkan babi salai ke?
hahahaha~
siot je ko

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

suda2 pegi lawatan sane~

Nini teDDylicious said...

bkn2!! bkn aku yg kenekan kau!! tidakkk!!

ini kisah benar ki..

bkn saje2 mahu ckp..

HAHAHAHAHAHAHAHA!!

Aki si ayam katik.. hahahaha!!

i'msosupernotcool said...

x paham la aki..
haha

Aujinz said...

hua hua hua...






[konfem aku tak paham...]

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

kau promote toile restoran madam thong??

Dak Wan® said...

Meh layan buffet aki! Hehehe Makan dan makan lagi!

Monkey D Luffy said...

ko mangsa bahan ek