Wednesday, March 10

heh lega!!

dalam 2hari aku sangat sangat kelam kabut.. dengan opis baru... kawan kawan rumah dan opis yang baru... semua laa... entry semalam pon tah apa yang aku cakap aku pon tak taw... aku say sorry banyak banyak sebab aku jarang jarang singgah blog blog sesengals @ KAMI... 


tok masa terdekat ni aku macam kena kaver baek laa... hehehe... hipo kejap... tak ley da macam selalu online anytime. sebab bidang keje sekarang ni memerlukan aku buat lebey sebab aku sorang aku yang ada!! dengan pen. pengurus **L**g tu... ramai orang orang dalam opis ni suwo aku tabah dan saba lebey lebey... baru lagi aku macam da dapat tangkap apa yang akan berlaku. tapi selagi tak kena pada aku.. aku think +ve! bila da nanti... haha aku sendiri akan taw..


doakan aku berjaya bekerj dengan sebaeknya ye!! malam kalu free aku akan berblogging ke blog blog anda sume.... ni aku sorang bley la aku nak blogging sebab 'dia' ada meeting. nanti da setel... hahaha... aku kena laa bekerja kengkonon ngan pokus!! gila hipo aku!! demmm



[nikmatnye makan tembikai...]


penamat post ini: semakin hari semakin kayap! T_T

28 comments:

Hazzy Ishak said...

dah dah buat keje

zella y said...

semoga berjaya di tmpat br!
;)

e. indah said...

have fun new work... semoga success ... berdikari akan tiba dgn sdiri dan AKI akan terbiasa nanti ...

: )

♥ciK-t0ge ♥ said...

HaHaHa.. aKi!
kiJe keKuat..
kuMpol weT bebaNyak!
nNti b0le taweN pat
LaLala

BULLET said...

eja la elok2...cam budak xsekolah jek

Frodo Baggins said...

aki!!!

lu lahir bulan baper?
aku harap MAC!
ngahahhahahha


>>___<<

Nini teDDylicious said...

kayap ke..??

hahaha!!

¶A.K.I¶ said...

haazzz~

ye.. baek!

¶A.K.I¶ said...

zella!~

makacih!!

¶A.K.I¶ said...

e. indah!

itu laa.. xpe... tahan dl...

¶A.K.I¶ said...

togeh!~

hehe anda kawen aje taw kn4?

¶A.K.I¶ said...

bullet!~

nak ak eja ap?? hahaha

¶A.K.I¶ said...

frodo!~

knp nak ak lahir bln 3?? xbes~

¶A.K.I¶ said...

nini!~

kayap laa beb.. yg penting bukan KURAP!

chokio_nia said...

ko jadi s/u ke aki??

MANATRAHDAZZLE said...

pekerja berwawasan

Frozen Angel said...

good luck
cheers

jane said...

aki chan~

gudluck

.khai. @ drcomot said...

mmg best kalau sesuatu bende tu kita da sttle kan..
kan3..

peja said...

aki!









slamat bekerja...hehe

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

haiya budak kecik mulut keco suda tunjuk rajin~
wakakaka~

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

budak kecik~
bile mau lepak lae?

whitedaisy said...

kje rjin2:)

syaf said...

same r kite
ku pon busy tahap gaban kot
macm2 nk wat
tp kekadang de mase ku gigihkan jugak
kalu x x d eorg nk bace...kekekek

aku makin fade up ngan kije ku doe..

aku zaty said...

gudluck ngan keje bawu!=)

Monkey D Luffy said...

sah dapat bos x best ni

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

keje dgn penuh semangat gaban..

deus X machina said...

selamat bekerja dan berlakon
erk888