Monday, March 29

CATATANku....



YA ALLAH! maaf gila lama tak update.. last week ada kursus Pembangunan Individu dan Organisasi Ingteriti (PIOB) dalam sektor awam selama 3hari. aku stay hostel iim sebab heheh.. jimat kos dan makan~ so senyap sebab aku xley pegang pc.. bley pegang fail dan modul serta sebatang pen only!

swie blogger lama tak singgah. maaf maaf maaf!! this 1week aku mantain insyaAllah... tapi keje banyak ni... sume perlu hapdate hapdate hapdate!! sabtu lepas lepak kat umah saja... tapi tido kol 4pagi [apekah motif??] dan ahad keluar ke pwtc dengan kawan DDS 2nd batch. 

memang kewl! walupon ramai orang.. sesak dan aku asyik dirempuh... tapi tetap kewl dan penat sebab berjalan jalan. beli buku dan lepak lepak. banyak topik dibincangkan. dari hal mengkritik dan menkaji animasi dan cerita dalam malaysia sampai la ke cerita pengaruh barat dalam masyarakat islam sekarang ini...

nampaknye aku da mengabaikan life aku selama hampir 2 3 minggu kerna terlalu mau kejar kerja yang memang tak akan pernah abis. kan kan kan?? banyak benda aku da terlepas pandang. berita semasa pon aku tak taw.. event pesta buku pwtc pon ak taw hari last [ahad 2] padahal da 10 hari pesta tu berlangsung. bahaya bahaya bahaya....

insyaAllah lepas ini aku mau cuba kembali pada norma dan tak terlalu taksub dengan kerja sebab kerja memang penting tapi kita tak boleh dalam takuk pemikiran kerja semata mata. akal kena perlu lebey dari tahap dan cara kerja... setuju??


penamat post ini: wa.. setting new post dalam blog pon da berubah??? betul betul ketinggalan!!

18 comments:

♠ayuzdeathwish♠ said...

tak payah ler~
baek ko keje je~
takde sape kesahkan ko pon~
wakakaka~

Hazzy Ishak said...

aku pegi sbtu
tapi kan
aku nampak sorang mmat dds/ddv
pa nma dia nth
muka cam cina skit tu
yg blurr2

black_mel said...

aku kisah ayu...dh lama dia xde...igtkan dh...sob3....hehe...slmt kembali...

jane said...

aki chan...

busy kan lately..

sama lah kite




pepon, mg trus sihat n mkn byk2 n cpt matang





muahaahahhahaha larikkkkkkkk

¶A.K.I¶ said...

ayu!~

ak no komen.. orang laen gak syg aku~ lalalla

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

klu ko nmpak safwan... means ari ahd.. ak ngn mereka2 laa

¶A.K.I¶ said...

black mel!~

jadah ko!! nk ke aku mati cecepat?? demmm

¶A.K.I¶ said...

jane!~

he... ak kejarrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

ayu punya komen sempoi...
errkkk...

¶A.K.I¶ said...

alvin!~

kang ak kecikkan ko cm chipmunk kang!!

Cik N said...

kerja mmg x pernah habis...huh~~~

peja said...

bz je manjang..=p

zella y said...

bz sbb keje xpe...
boleh di maafkan...hehehhe

¶A.K.I¶ said...

cik N

yup3! so tired!

¶A.K.I¶ said...

peja!~

biyanee! salah ak huuu

¶A.K.I¶ said...

zella!~

hehehe.. thx dear!!

ALYN_C3N1 said...

tak pe aki..keja lh dapt duit..tp jgn smpai tak rehat sudey..

syaf said...

wah aki kaw dah insaf...
waklu...heheh ape lah ko ni
kije 2 penting r..gaji wo...