Friday, March 5

ini ENTRY terakhir...

MAAFKAN AKU!!!























mungkin lepas ini korang korang takyah laa cari aku.... aku perlu membawa diri.... mencari jalan hidup yang laen. mencari jalan hidup yang baru... serba baru. mungkin juga kali ini aku akan kenal erti KEHIDUPAN sebenar... maafkan aku andai selama ni... kamu... ye kamu kamu semua bernama BLOGGER! maafkan aku...


maafkan aku andai aku selalu salah laku, kurang diajar, kurang menghormati, kurang segala segi... maafkan aku... aku hanya manusia yang ada banyak kekhilafan... andai satu hari... aku kembali lagi dalam alam BLOG ini... aku pasti berbangga kerana aku akan pergi ke BLOG BLOG kamu semua dahulu... yaaa... BLOG BLOG yang hebat dan sentiasa menerima kehadiran aku... sekerdil mana pon aku... terima kasih...


oleh itu.... kita akan berjumpa lagi... pada masa lain...insyaAllah!! Allah mengetahui bila dan bagaimana~ mungkin aku akan lebey matang ketika itu... Alhamdulillah...




















SELAMAT TINGGAL USIM!!! 
HAI HAI WARGA INTEGRITI!! 
HEHEHEHHE..... 


penamat post ini:...aku berlintas dari USIM... pasni kat tempat laen lak..
[xpaham? rujuk tajuk entry]

33 comments:

zella said...

ni sedih ke gembira ni??
hehehhe

.khai. @ drcomot said...

aku pon xbape paham..
haha aki2..

Nini teDDylicious said...

adess..

kang kat opis baru, curik2 laa blogging.

takkan laa lurus sgt kot, kan..??

hahaha!!

Frozen Angel said...

keje tempat baru yer....
jgn jd ular besar k...

bile mase gg gua jongang....
gg gua tersusun rapi dan teramat menarik...

we make peace k...

¶A.K.I¶ said...

zella!~

hehehe... 2dalam1 kot!

¶A.K.I¶ said...

khai!~

hehehe.. ak pon blurrr

¶A.K.I¶ said...

nini!~

huhu... otai sudah bg tnjuk ajar!

¶A.K.I¶ said...

FA!~

untungnye ak jadi ular besar!
he ngn ko xde peace2 da... grrr.... grrr...[gg taring drakula!]

Aujinz said...

Aki senget..

orang nak bace entri..bukan bace tajuk...

Frozen Angel said...

hah dracula....
aku rela ko gigit aku...

tolongla gigit aku
pls.............

syaf said...

maafkan aku aKI!!!!
aku rase kan





















NAk lempang jerk muke ko laju2...












>>>Aku bukan dayus melempang wanita seperti kamu











HAnye ayat sajer....











MAin2 ko ngan aku yer...











>>>X baik taw wat cam ni sllalu...
berderau jantungku











Sebab AKu sayang ko doe...











NAK KISS sikit............MUAAHHH











**AKu rase nam muntah bau cincalok kat mulot ko.....kekekek











T jangan main2 lagi yer....











APSAL aku buat space banyk2 nii....













KORAng yg ajar...aku ikut jerk....
t kene sepak plak ngan ALVIN kan kan kan























LALALAL....TEKSI!!!!!!!!!!!!!!!!

aku zaty said...

hahah!
tergelak aku bace komen uncle atas nie.
atoi~

aki2..
nape ek suke maen2..
tiyom kang!
huhu..=p

Hazzy Ishak said...

aku rasa jap lg ko jd mcam tajuk entry aku tu
hahahahaha
































































aki sewel!

¶A.K.I¶ said...

aujin!~

alooo2~~ da bce tajuk baca n3 bce laa tjuk blk! haahhaah

¶A.K.I¶ said...

FA!~

haa... ko pon nk jadi edward cullen ke?? xley... ko x ckup hnsem~ ag pon darah ko xsedap!

¶A.K.I¶ said...

syaf!~

ko mmg bongek kn2~~~ geget kang... ak x lunch cencalok laa.. ko da kis slh org 2...



















lalalalaaa!! rapid!!

¶A.K.I¶ said...

zaty!~

hehehehe.... nk ilg stress! hehehe

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

huiiisssh!!! kejam aahh ko!

~0~ said...

ngade ko....

da dpt x umah

SuRayA^i. said...

aku ingtkan pe la yg terakhir td..-__-"

whitedaisy said...

hehehe....igt betol2 td...

tak smpai hati kn nk cbut nyawa blog kamu snedri kn???

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

aki..









































gua tak kenal lu..
































tapi gua follow blog lu..







































sila bila broadband n vaio..




































boleh la kau slalu update blog kau..































arigatou gozaimazu!

Monkey D Luffy said...

mengada ler ko

Dak Wan® said...

Erk? Pergi CC ahhh klu takderr internet! Hehehe

Moon BlooDy Spell said...

tipahh tertipu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i'msosupernotcool said...

da tkar kerja ke?

ASaDa RyutaRo said...

blur la aku baca entry ni..

last entry maksudnya utk hari ni je ke?

ke nti ada lagi entry lain?

ke nk dlete blog?

ke? byk lagi andaian lain..

kesian gak ngn dak malang ni..

hisham said...

salam...sori lame x jenguk blog ni...tenet i ade problem...sori lagi skali...tk cre (out of topic)
~u dh xmo berblogging ker?..jgnlah...pls...............

peja said...

saje nk komen





bye

black_mel said...

aku rasa mcm nak kunyah orang jer hari ni..

ALYN_C3N1 said...

aki2...ingt nk tingglkn blog dh tadi..nk kena nie..

Cik N said...

wat suspen jek die ni...hish

deus X machina said...

00000000