Friday, May 7

erm... dapat award?

heh... tak taw nak hapdet apa... tapi last two entry blogger lovelly bella ada komen aku dapat award. ermm... actually da ramai bagi... rasa nya dulu zaty ada pass... pastu ramai laa lagi... tapi maaf aku appreciate sangat sangat jus tak taw nak tampal kat mana. sebab tepi side ni da full ngan apa yang aku rasa nak tempek. ada stick dulu dulu pon sekarang aku da remove kan. ngee~~ thx ye pada bella... ermm blogger2 yang ada pass award tapi aku tak amik... n3 khas untuk anda anda la ni ye~  [^_^]









penamat post ini: uhuuuu.. gorgeus ke? thx ok~

22 comments:

syahira ariff said...

gorgeous sayangs
=]
i like ur layout
cute n flowerie

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

best2 dpat award..

rEd said...

lihatlah dunia...aku dpt award
=D

saja berangan heh...lama xdpt award dekat 6 bulan dah huhuh

Hazzy Ishak said...

pass kat aku la weyyy

~AmyLiana8886~ said...

tahniah dapat award aki..smoga akan sentiasa kekalkan prestasi aki..hehe..mcm anugerah abh n aim je kan..hahaha..

Aujinz said...

sangat gojes.. d<-_->b

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

bertuah kau aki..dapat gak award..

Afzainizam said...

~~Selamat hari ibu~~

..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥
♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥

Ibu..
Di saat ku melihat dunia,
Kau tersenyum menangis gembirra,
Tatkala ku dibesarkan,
kau berikan segunung kasih sayang,
Selaut belaian..
Ibu..
Pengorbananmu akan ku balas,
Pengajaranmu sentiasa jadi pegangan,
Biarpun ombak merobek dunia,
Kau tetap ibuku yang satu.

Salam persahabatan dan salam perkenalan dari blog kami ... moga ade respon yang baik dari blog anda....
Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Frozen Angel said...

gorgeus???
btol ke spelling tu?
hihihhhh

baincardin said...

Syukur alhamdulillah...akhirnya aku menjadi ayah! ^_^

¶A.K.I¶ said...

syahira!~

heyy...
thx ok!! *shy*
huhuhu...
makacih singgah~

¶A.K.I¶ said...

xknl maka xchenta!~

huhuhu....
thx drop beb!

¶A.K.I¶ said...

red!~

amik la..
aki pas kat anda!

¶A.K.I¶ said...

hazzy!

ye2... ak pas laa

¶A.K.I¶ said...

amyliana!

haha...
amy la 2..
nga praktis ea?

¶A.K.I¶ said...

ojin!~

cess...

¶A.K.I¶ said...

alvin!~

nti ak pas kt ko ea....

¶A.K.I¶ said...

afzanizam!~

hehe...
sy single lg...
slmt hari ibu tok ibu anda~

¶A.K.I¶ said...

FA!~

hahaha... dem u!

¶A.K.I¶ said...

bain!~

hea???
tahniah2!!!

jane said...

aki.....miss u more!!!
hahahahahha


i'm ok baby





mmm...aku rs kene wat entry gak mcm ko ni
award asik lupa nak amik

haha

jg diri cyg
mkn byk bg besau ckit k
keh3x

¶A.K.I¶ said...

janE!~

u knw im still small eah??
hahaha

ok dea