Friday, April 16

World Most Beautiful Garages!!!

fine la kan.. taw la da gabak kaya kan kan... masalahnye setakat garaj kete je pon.. tak yahh laa kan ko nak buat bes... bes... kete ko aku pinjam boleh?? [hihi...]

okeyh okeyh... malas lagi nak taip lebey lebey.... meh laa usha gamba gamba ni... ni aku amek secara rawak aje taw!! nak lg bes.. cari sendiri... sebab aku da tak sanggup nak tengok. nak dapatkan je sekarang ni! kalu aku dapat la buat kan kan.... hahaha


[klik untuk tumbesaran jelas lagi NYATA!]

























tiga pictures last ni kan... gaya ala ala dalam BOYS OVER FLOWER pon ada gak aku tengok! haissshh....

penamat post ini: spe sudi sponsor ferrari tok aku??

26 comments:

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

perghhh...
kau agak2 bilik mandi dia macammana kalau garage keta pun dah rupa banglo...


weyhh...
gua rindu blog ayuzdeadwish!!
gua luah kat sini je..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

ehhh..fez tyme..gua fez..
hebat..hebat..
go alvin seWel~~

BULLET said...

garaj je dah beso umah sewa ko je aki...agak2 kalau ko nak sewa garaj dia, ko kene bayar 2+1 x? wakakakkaka

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

tgk tu..second pown gua,third pown tentu gua gak!!

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

hah!!tak guna bullet!!
aku nak third!!!
kau cantas!!
huh~~

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

bullet si penari kebudayaan..sila cuba lagi ya..
challo ozawa~~

Hazzy Ishak said...

yg penting mustang kesayangan aku ada...haha

zella y said...

xde kete lg, so xde garaj hehehhe

¶A.K.I¶ said...

alvin!~

uyoo.. ko awl2 da mai blog ak.. rindu aku ke rindu ayu?? musykil ni ak! hahahaha

¶A.K.I¶ said...

alvin lg!~

haa.. ye ko 1st!! tahniah2~
tapi no 3 bullet cantas wehh!!

¶A.K.I¶ said...

bullet!~

dem.. knp kne ad 2+1 tu bangkai!! aisshhh...

hohoho... 2 garaj je da 5x ganda umh sewa ak beb... adooii

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

hahah.. ak ferrasi mst depan pintu! hohohoho

¶A.K.I¶ said...

zella!~

hahaha.. itu la dia beb!!

peja said...

erk...

¶A.K.I¶ said...

peja!~

ko sj kn... balas balik cm ak komen kat blog ko kn!! aisshhh

BULLET said...

KUANG AJOR LU ALVIN...GUA TEMBAK KANG...WAKAKAKKAA

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

mana peluru kau bullet??tak sampai2 pun..aku tunggu nih..atau kau tembak pakai pistol air??

BULLET said...

alvin, hari ni hari jumaat...xbaik berbunuhan...huhuhuu

BULLET said...

blog aki jadik mangse

~♥ iella ♥~ said...

gila..rumah macam istana..keta macam kat kedai jual keta ja... fuhhh,tuan punya harta nie ada anak laki tak???nk ngorat leh tak???hehe

Wan Perlis said...

bagaiii..
bila aku nak kaya ni

¶A.K.I¶ said...

ALVIN DAN BULLET!!

bangkai korang perang dlm komen ak! cess

¶A.K.I¶ said...

iela!~

hahah... klu ad aki pon nk sauk!

¶A.K.I¶ said...

wan!~

da kye nti jgn lpe ak

Frodo Baggins said...

>>____<<

baik derma kat aku garaj tu ...
hahahahhaha ~~~
kete pown ada perasaan..
jgn x tau,kalau ble dibuat bini
dah lama kawen nikah batin ngan kete

wakakkakaka

kawie2020 said...

kalau ada lebih bagi kat kawie yer keta2 tuh... hehehehhehehe