Saturday, January 22

Hai Blogger Aki

salam.....

ah pe kaba kawan kawan belog aku yang aku gila ketat ketat nak pelok??
sehat sejahtera kah abg TASUKE RAKSASA IJAU PEMAKAN IKAN...
jenguk jenguk makin bahagia dan semakin membahagiakan orang... amin...
hye si LANUN RANGGI masih bulat seperti doremon rasa nye...
tidak berdiet kah anda?

nama pergi si NINI TEDDYLICIOUS.. hal kita... aku infom nanti ok beb...
sister AYU DEADWISH juga... senyap sepi sekarang. sebab aku pon tak tny kaba mereka... salah aku.. maaf!! gila rindu lepak sama kamu...
kak MINT masih bizi.. ada lagikah belog mu yg asik private tu.. dem! taknak kasi duet tahun baru cina...
owhh.. miss LYA COLOR kita... masih mewarna pelangi kah?? ayam bakar ko tetap dalam ingatan..
walau aku gagal merasa.. cesss...
PUAN GULA GULA manis dan perwiranya... moga sentiasa ceria...

ah! apekah MOFASAD dan cinta jauh nya masih sejiwa.. moga sentiasa kekal bersama... amin amin amin...
pengulas sukan ERK888 deus XMACHINA aku pon da lama tak dengar berita. huhuhu...
aku tengok AH CHONGkak semakin liar dengan ketom ketomnya.. betol ke beb....
ahh UNCLE SYAF! anak buah aku da masuk 17 orang... ada berani ke UNCLE SYAF nak lawan. kekeke :)



peluru tumpul chelsea makin sepi.... yela kan chels da tenggelam... tak gitu BULLET kun! ahahaha....
Senpai TUAN URUCHIMARU oowh.. da tukar nama KF URUCHIMARU kejap kejap aki nampak.. kejap kejap aki tak nampak.. da macam aki la senpai. huhuhu
REDZA KHAMISA... wwehhhh mane ko..... jumpa kejap kat FB sebelum aku sepi... huhuhu jangan ko sepi sekali beb....

princess AMBO GINI JOH belajar leklok.. tiru SIS SURAYA.. duduk korean air sudahnya... syukur... huhuhuh.... SIS ZELLA comel yang da jumpa maher zain... apa perkembangan? ahh jangan cakap pipi makin kembang... jelez aki nanti!

cik MIEZA VS RORY dan FHAD serta ima... hope ley hang out lagi lama lama... seyes rindu muka muka dan gossip korang. erkkk kaki gossip ke korang.
oh WONG AH IAN dengan keje ada ok? hehe....



cik SABARIMON naganochan... hows weather in japan... studi ok x?
BRO ASADA yang glamo tu lama nye tak ym... gila rindu sama cerita cerita ASADA...
MACY mesti tau kan perkembangan asada.. kan MACY kan! hahahha.....
XTIONKAMEN dan DURA DURA.... erm.. XTIONKAMEN kamo traning lagi ya?
meh laa bawak aku jalan jalan lagi MEN!! hhuhuhuh

ramai lagi kan yang ada sepatotnya dalam senarai... tapi ak sejujurnya mohon maaf kalu ada yang tak tersebut... aku rindu semua.. lagi lagi yang da penah jumpa dan selalu contact contact. tapi since henpon ilang teros sume nombor belogger belogger ilang. hummm.. aku cuai.. maaf... apa yang aku mau sampaikan... serius aku rindu nak blogging sampai lebam dan kejang!

11 comments:

redza said...

oiiiiiiiiii rindula ngan ko

aki..aku dh tutup fb

deeya said...

rindu sama kamu sayang ........! :p

Uchi kay-f @hmad said...

eh dah tukar name ler...hi3..

wah ke mane mghilg ni?


aki...ehem3..ni pedagang mosepad dah dtg... mouse pad......mousepad... meh2 dtg blog saya...ade byk design mousepad..hi3 :p hello kitty,twilight,apple mac,cute cat kitten,sponge bob..

http://uruchimaru-kf.blogspot.com/2011/01/merajuk-dengan-ebay-jadi-saya-nak-jual.html

Lya Colours said...

haah ko mmg lamaaa menghilang!

syaf said...

aku rindu sama kaw si nenek kecik...ha3..


17 jerk??? ape sangat...

ko x risau ke time raye n k kuar duit?? mati lah...

ke kaw yg paw duit kat mak bapak dieorang...he3

echah mashuri said...

perghh..sejak bila pulak aku jadi princes wehhh..ahahaha....ak rindu ko aki.ak ingt ko dah lupe pasword blog dah...






















grr..

Aujinz said...

apesal hilangkan henpon?
apesal tak blogging macam dulu?
apesal lama senyap?


itu jer soalan aku nak tanya..
soalan lain aku tengah pikirkan...

lalink7 said...

aki..where are u?

nama sis xsebotttt pun..hukhuk

maCy said...

ape kene ngene macy ngn asada> haha

bunga said...

haaa..

Si budak Aboi said...

akiiiiiiiiiiiiiii.................