Monday, March 14

Hai Blogger!

erk.... 
ermm.. tes.. tes...
Bismillah....

Hye sume! wehh lme gila gila aku tidak memBLOGGINGkan diri... grr... aki memang hampagas penyedut sampah betol! apa terjadi dengan dunia belog kini? makin rancak? makin serabut?? apakah apakah? sila roger komen saya untuk bercerita...

simple note to inform untuk orang yang ada terbaca entry ni... aku makin bizi dengan keje yang tak pernah habis dan selalu da balik lewat. idup untuk ibadat dan menghambakan diri dengan kerja dan ujung bulan baru la dapor berasap! 

ermm... simple note lagi.... 12.03.2011 adalah hari pengesahan tali pertunangan (ngeee ngilu aku nk taip ayat pertunangan) aki dengan encik rescue ranger, maka nya doa kan kami agar ke jinjang pelamin secepat mungkin.... amin amin amin.... hihi (gedik)

else, see you later!



20 comments:

Nur Qistina said...

wah! tahniah...^^,

¶A.K.I¶ said...

hye qis!!
ehhehe...
masyeh

~AmyLiana8886~ said...

aki mcm tak caya je..hehe..papepun sis ucapkan selamat bertunang n cepat2 kawin tau...hehe

redza said...

pewittt

aminnnnnnnnnn

zella y said...

wah...dh lama xdgr cite aki...
tup2...dh btunang ye...
tahniah3!!!

nk tgk gambar!!! heheheh

Lya Colours said...

wah lama tak muncul tiba2 dtg berita nak tunang
apa2 pon congrats ya

Nazhatul said...

tahniah aki.. wah.. senyap2 hilang, da betunang. waktu betunang ni bnyk dugaa. jgn tunang lama2..

jaga diri..(^__^)

lalink7 said...

wauwiiiiiiiiiii

yess..kenal lagi la mana leh lupee..dalam diam2 yee sudah dipinang..heeheh..

bgus la tue smoga ke jinjang pelamin..congrat aki!!!

¶A.K.I¶ said...

sis amy!~


ngee! hahahah...
thx.. nk tggu nasi myk sis dl...
br ley rce yg aki pny bahgian lak~

¶A.K.I¶ said...

redza!

hah engko bl g bro

¶A.K.I¶ said...

sis zella!

ala... kne tgk gmba ke??
ngee..... malu!
masyeh ye

¶A.K.I¶ said...

lya!~

huhuhu... nk tggu ko lak ni...
heheheh :P

¶A.K.I¶ said...

nazhatul!~

x tunang pn mcm2 dugaan sis~
ap2 pon masyeh..
jgn lme2?
kne tny rescue ranger...
hahaha

¶A.K.I¶ said...

sis husz!

huhuh.....
masyeh2

echah mashuri said...

hyee akii!!!!!!.eh x.sepatutnya..wehh akiii!!!!!!! rinduuuuuuuuuuu...

timbul2 dah nak bertunang.apekahh.kejap lagi tmibul dah khawin.pastuh timbul dah ade anak!grrr..HAHA.

jgn lah main tenggelam timbul.sian la kat kiteorg k.h;p

Aujinz said...

perghhh... lame tak apdet blog tup tup dah nak bertunang.. lepas tue senyap tup tup nanti dah anak dua..


cayalah Aki..
Rindu kat hang.. hahahhaha

syafiQakarim said...

congrateeeee

¶A.K.I¶ said...

ngee

¶A.K.I¶ said...

chah~

demm ak susah pyh nk mskkn pasword blog x lps... egt da lpe nsb ok lg...
hahahah


wehhh missssssssshhhh u tuu aahh!!!
hahaha
ak bkn xnk wooo blog smpai lebam!!
tp seyes....
keje lebeh dr bese,,,
klu ngdp tenet kje nye 24jam x pe..
ni x... T_T

ak slow2 kayoh la k

syufaa said...

lme gilos okay anda menghilangkan diri..hohohoh