Wednesday, March 23

"Oh you, Ignorant Brat!"

[peringatan, ini adalah luahan aku yang tengah panas hati. sebarang ayat yang wujud adalah hak penulis 100 peratus (1oo%) - senang kata "lantak aku la nak tulis apa! belog aku lah!!" ]


Greeetingggg!~ 


gezz... triple anger are around my head right now... 
ok~






Assalamualaikum....
hye sume blogger blogger yang ku sayang,, kenapa korang da kurang lepak belog aki?? sebab balas dendam aki tak jengok korang ker?? huhuhu.... sorri la my dearest n lovely blogger coz aku memang bizi. masa untuk menaip memerlukan satu jangka masa agakkk lama sebab da lama da menulis. belom PANAS lagi kan....


tapi!! sebot pasal PANAS ni... sekarang aku memang ati diri sume tengah berasap panas aje rasa. geram nak mati! syok syok da empat bulan keje enjoy enjoy (walaupon 24 7 stress with all the work and due date) da masuk la tyme ade aje mahkluk perosak yang suka makan lumut dan berwarna ijau.dem!


aku tak paham apa motif PEREMPUAN ni setat nak cari pasal. aku seyesly tak taw. dokumen enko da bagi aku, aku tak tau apa motif pon aku cakap "THANKS". aku dah cek cek dan da taw yang mana aku punya and yang mana BUKAN, diulang sekali lagi BUKAN berkaitan dengan aku dan juga unit aku... aku pas la balik dekat engko. dah engko yang bagi la bahlol. takkan la ak nak campak kat anjing belakang tower GE tu kot. (ada ke??)


as reminder, aku just cakap "next tyme please check first".
para para blogger tahu apa yang dia cakap sampai tak payah pasang speaker annoucement shopping mall pon takpe.... "ALA SALAH SIKIT PON NAK KECOH"


akusme... akusmee... (excuse me),
bagi aku stetment mana yang aku kata menatang tu salah??? ada ke? ada ke??
plus... base on my statement and this Ignorant Brat statement.... which one do you all think more harsh?? hah hah hah...


one thing that all of you should know is:

  1.  she not in our unit. we are in a same department but im under administrative site. this bitch is in hell unit i assume.
  2. all of them in the HELL unit don't even care. means, even though all the stuff/document suppose to be settle on their own site... always passing around until,,, ours in administrative (especially me cos i have their system access) send it back and prove it was all THEM! 
  3. seriously they all have down syndrome decease or mentally down! (end of story)
aku memang memang tak paham macam mana ada gak makhluk mahkluk yang berakal sejengkal bekerja dalam syarikat terbesar di asia ni. isk isk isk..... kasihan la GE. patot la kami kami as an admin staff pening pale nak setelkan job yang arrive from this HELL unit. ada yang patah sana, bocor sini... rabak situ terjuntai kat sinun. hmmm.........

dah tak cukup lagi tu... aku yang tengah berdiri tegak kat mesin potostat belek segala sijil yang aku copy pon nk disondol aku punya siku. part tu memang da setat da la kan memang nak cari nahas. da la kawasan tu penoh la dengan kotak kotak A4 bersusun. sempit. HELLO!! tempat awam.. sana siket boleh.... aku nak jalan. nak gak engko belok aku tengah2 dengan terkangkang kangkang nye.. isk isk iskkk... sondol balik terkeluar ayat dari mulut dia 

" APA NI..." and u guys know what im saying to that ignorant brat... 

"ala stupid brat.. moron" [end]


p/s: hahahah.. bila aku gugel translate ayat "STUPID BRAT, MORON" boleh lak kua ayat ni:

bodoh anak nakal .. orang pandir

hahahhaha!!!!

owh Lord, please forgive my sin!

17 comments:

Eazy Izzuddin said...

aki...
chill...

lama tak nampak aki...
bro rindu lah
;)

echah mashuri said...

aki.ko tulis entri berngin cmini hari2 pn xpe.asal ko update blog!rinduuuahhh.

redza said...

berapi punya entri huhuh

kan aku ada jenguk2 blog ko nih :)

syufaa said...

perghhh..sumbat je kertas keje tu dlm mulut die..aduii..geram2!!

zella y said...

wah...ni btul2 marah ni...

lalink7 said...

bepinauu mata sis bace niee..rilex la dear...buat bodo sudah la ngan dia tuee..gilessss

¶A.K.I¶ said...

bro eazy!~


hye bro... mishh u too ah...
hahahah...
insyaAllah pas ni ad mse free hapdet3!!!

¶A.K.I¶ said...

chah!~

hahahha...
syg kamo!!! muuaaxxxx!

¶A.K.I¶ said...

redza!~

ahh ye la ko...
kne jempot br nk sggh belog ak kn..
hahhaha

¶A.K.I¶ said...

sis syufaa!~

huu.... grm wo..
gegel2 rce..
tension smpai rce down gle!

¶A.K.I¶ said...

sis zella!~

ahhh misshh u!
muaazxxxx!!
hahah.. marah3~ :)

¶A.K.I¶ said...

sis husz!~

ahahaha... sowie la typg mslh ea..
heehe.. yes2 im chill!

echah mashuri said...

ak tau.HAHAH.

Uchi kay-f @hmad said...

aki ok tak ni..beser ler tue...

hrp ok iyer..dah2 be c0ol kat aki chan..ngehx3..:p

¶A.K.I¶ said...

chah!~

ni ap yg tbe2 ko taw ak xtaw weh?? hahahah

¶A.K.I¶ said...

senpai!~

huuu... okie sj..
mature enough la..
ahhahaha...
tp bl da x thn tu meletop gak

syaf said...

- samele, blog aku pun dah tak de orang terjah, ye lah mane ade mase nk buat entry and menjengah,.,,busy kot...hu3

- ow wanita itew ko ludah terus, tak yah bahasekan die,,,he3