Monday, September 20

Perjalanan Blog A.K.I Bermula

bismillahirahmanirahim....
salam semua....

bermula hari ini, insyaAllah belog ini akan kembali aktif seperti dahulu kala [zaman purba ais kacang] setelah bercuti raya satu hal, setelah tuan papan terlibat dalam pelbagai hal pon satu hal gak... hehehe.... so aku nak jerit kuat kuat!!

AKI!!!! WELKAM BACK!!!!!

syoknyaaa!! 
sepanjang cuti raya, syukur dapat ziarah sanak saudara mana yang sempat. kawan kawan takde pon yang aku singgah raya. maaf sangat sangat. memang mood ziarah umah kawan tyme kat kluang adalah zero. sebab raya tahun ni majoriti abang abang dan kakak berada di umah pada pagi 1 syawal. so kemeriahan berkumpul bersama famili yang sangat jarang jarang dapat aku mau nikmati sepenuhnya...

ah! sabtu lalu berjalan jalan open house bersama nini teddylicious di umah rakan nya [langsung aku tak kenal tapi kalu da bab makan... sah sah aku tak tolak] dan kemudian menuju jumpa ayuz deathwish dan kemudian.... JACK ALVIN koling koling gtaw da ada kat tol duta.... wow!! dapat jumpa itu taksuke raksasa ijau pemakan ikan. hepi hepi....

blogger yang ada tyme itu, wong ah ian, sabarimon, xtionKAMEN, jack alvin, nasi putih, nini, yuz dan aku. heh.. happening!!

[ad yang aku tak link... heheh]


okey la nokss... buat entry cipOt ni berlambak teros keje aku tak siap... dems.....




p/s: blog kamu kamu aku singgah pelan pelan. jalan kaki, bukan naek viva biru....



16 comments:

Uruchimaru @ kf said...

hihi...mcm tu lah adik aki, baru blogger namenye !

cantekk!!!!!

Hazzy Ishak said...

nasib baik tak serbu umah aku.haha

¶A.K.I¶ said...

senpai kf!~

yarghhh!!
itu adalah benarrr!!!
hahahaha

¶A.K.I¶ said...

hazzy!~

heheheh...
lmbt sket ak serbu k beb!!

Aujinz said...

gruk gruk gruk..
aku lapo nie..

hamzah ian said...

woi aki... hahahahahaha

echah mashuri said...

perghhh...blogger tegar!thumbs up..hihih

black_mel said...

berapa kali kembali ni..hehe..

MOFASAD said...

taknak jumpa gua?

maCy said...

adik aki?

redNing said...

welkam bek

e. indah said...

hai AKI ...busy2 ker kehidupan ...?? welcome2 back ...

zella y said...

amboi..bz nyer dier.... hehhehe

¶A.K.I¶ said...

ojin!~

egt ak bukak restoran ke bley bagi ko mkn?
ngeng!

¶A.K.I¶ said...

hamzah ian!~

hoh!!
[hukk hukk..] <---tersedak aku taw!!

¶A.K.I¶ said...

echah!~

kah kah kah!!
jgn ko lyn sgt ak yg weng ni!!