Monday, September 27

Dems

salam....


last week sedap sedap cakap nak blog xhengat sekali bizi yang amat. cess... kacau sungguh. dah tak terhapdet aku punya belog. xsyok...

selasa minggu lepas rumah terbuka JPM dah update.. cess tak cye ea aku salam PM... taw laa aku pakai enpon hudus... klu tak... da lme aku swo PM make a peace dengan aku taw... kah kah kah

lepas tu,,, rabu khamis jumaat masuk opis thumb ibu jari kua opis. sampai opis kol 6 petang thumb ibu jari balik rumah. untuk tiga hari bederet deret. kerana apa.... kerana pameran 15th Steering Group Meeting Of The ADB/OECD Anti Corruption Initiative For Asia And The Pacific. [ok tajuk program da panjang.] bertempat di Palace Of Golden Horses, Mines, Sri Kembangan [nama tempat pon nak gak panjang. ces]

langsung xley nak apdet da... kekangan tugas... sayang betul padahal sepatutnya minggu lepas baek baek aja. tapi takpe... weekend plak.. apa aktiviti anda? open house?? yaa betul. makan. makan. dan makan. kat pameran muka aku yang amek makanan. sabtu ahad muka aku gak yang rakan rakan ajak untuk makan. MASYEHHH!!


to one of the blogger yang invite open house... oyeahh! podas nogori memang kaw punya! haiyarkkk...


p/s: blog ni da tak de info menarik la.. mencik!! tu la kesan tak ske membaca.. bz... 



11 comments:

redNing said...

yea makan3 selagi ada selera
ooOo ko g umh nini ek

Nur Qistina said...

ish3..aki ni kejanya makan..asal aki je makan..asal makan je aki..hehe..=p

deus X machina said...

relax la aki
aku pun dah berkurun tak apdet blog

zella y said...

nk ikut gi open house...
heheheh

echah mashuri said...

same r aki..ak pun xske mmbca..hehe

¶A.K.I¶ said...

redning!~

wahh! ko taw...
tp ko xde pon!
mencik3~~

¶A.K.I¶ said...

qistina!~

alaa... xmo ahh cop aki mcm tue~
ngee ngee

¶A.K.I¶ said...

deus!~

kan kan?
br nk jerit aki back!! aki back!!
da ilg blk!

¶A.K.I¶ said...

sis zella!~

mggu ni nak g mne??
heheh...
jom kte g~

¶A.K.I¶ said...

echah!~

ko mmg! sume x ske!
hahaha

Uruchimaru @ kf said...

wah beshlah aki asyik keje mkn free je !