Thursday, October 1

review: G-FORCE!




review utk movie 3D n cgi terbaru disney bertajuk G-FORCE! hahahah.. bg kaki2 panggung.. mst da tgk or da taw... launch in Malaysia 17 september sblm rye la kn... tp di US da launch bln 7 yg lalu... hehhehe~~

ak da post review kt friendster ak psl movie ni... da lme da... tp tertgk video clip lagu G-FORCE ni br teringt nk ltk kt blog lak~~ swie yek lmbt sket~ =D

well2, cete ni mmg besh n sooo kewl! dan untk pengetahuan kwn2 skalian... binatang ini adalh ginuea pig ok... bkn hamster! diulangi GINUEA PIG tapi bkn b*** 2 la ea~ hehehe

mle2 tgk mcm cte 3D cartoon tp sbnrnyer cete ni adlh cte berbntuk figure action bersama manusia... mcm style spy2 manusia tp ini dlm versi sekumpulan binatang~ ak x ley nk cte la hold story sbb kowg kne usha la panggung x pon bli la DVD or CD local or ori~ tp cte ni mmg fun lawak n bes!

JERRY BRUCKHEIMER~~ hahahah... jgn kte kowg x knl lak! oiii... dia ni yg terbit kn CSI ok... CSI:LA, CSI:NY, CSI:MIAMI.... knl2??? mst taw~~ ak ad tertgk la di disney channel psl character2 ginuea pig ni.. spe v.o dia kn.... n yg past kowg knl.... nicholas cage akn menjadi watak jahat yg dipegang oleh ginuea pig idung pink! hahahahah~~~ sgt comel n bijak~~~

klu korg da taw penerbitnyer adlh yg wat koleksi cete CSI 2 kn... pengarah tok cte G-FORCE ini lak adalah Hoyt Yeatman.. dia nie sblm2 ni mmg disblk tabir pembikinan film spt Mighty Joe Young, The Princess Diaries... Deep Rising dan jgk Armageddon! da mng oscar tok visual effect terbaik bg Mighty Joe Young... so mmg bes la kre stiap kali dia pkai effect dlm movie dia kn! so better kowg tgk G-Force ni! bessss~~ dari 5 *****, ak bagi 4 1/2! ehheheh... sbb ap mengambil kira penonton2 yg ak bwk jgk~~ mereka suka dan rce nk tgk lagi... jd cete ini mmg menghiburkn dan penOh aksi!


ini darwin! kira cm hero cete~ v.0 oleh Sam Rockwell!



this is da cute n sweet mohawk hair name hurley!
gendut! hahaha~~ comel3~~



v.o utk sore watak ini adalah nicholas cage!
nama watak nyer Speckles! *rabun sgt kot!*









penamat post ini: ad 1 lg watak nama Juarez! dia @ki plg suka! heheh.. go watch it guyz!

6 comments:

army4war said...

dah tgok citer ni raya ke 4.. ok la citer ni ada gak la lawaknya... tp aku bg 2/5 je hehehe.. c ya :P

~@k1 is @utuMn!~ said...

aloh... npe cket sgt mira~

♥chentaMAYA™ said...

sy sudah tgk~
hee~
besh!~

~@k1 is @utuMn!~ said...

hahaha~~kewl kn3?? si comel ala2 hamster g2...

yana said...

i like hurley...
tomeynyerrr...lawak plk 2...
kalo dpt mau dpicit2...huhu...

~@k1 is @utuMn!~ said...

hahahah~~ hurley 2 gendut kn.. sbb dia ske sgt mkn! hahahah.. comey2~~ bela la yana.. hehehe