Thursday, October 9

Assalamualaikum Blogger

Oh mai... tak ade angin tak ada ribut tiba-tiba 9 Oktober 2014 aki selongkar punya selongkar punya selongkar dan tertiba macam eh, it that my blog? damn miss this so much2!! after 2012, 2 years in silent mesti hard tu restart back writing ni bebeh.. lagi lagi kagum sebab senarai member-member blogger ada lagi yang aktif walaupun majoritinya dah kelaut dengan keadaan ni.. hahaha!

mana blogger yang berFB pasti keep up to date with me la kan... aki pon begitu juga, tapi yang belom lagi berFB bersama aki.. im sure smile alot reading ur blog friends..

lil intro... im previously stayed in Penang before delivered. al maklum time preggy pon masih PJJ korang suami isteri. rezeki anak dapat pindah Penang ikut husband ok la kan dpt gak dari aku sorang-sorang di KL, nak jadikan cerita, rezeki ngam-ngam setahun kat Penang, dapat tawaran kerja di KL. so setelah timbang kira tolak campur bahagi darab dan punca kuasa dalam kurungan. maka sekarang PJJ la balik bila terima tawaran kerja tu, and my son pula opkos dengan mama nya HE HE HE...

i think i should stop here for now.. InshaAllah rezeki panjang akan slowly back with blog and kemas cantek-cantek sket belog ni haaa.. layout pn zaman anak-anak remaja ko! hahaha... banyak widget pon dah out, till then, do give ur link back to my blog ya... boleh setat belog walking. mesti seronok!!!!


-dah taw nak balik KL makanya bermula lah kembara melancong di Penang kami. mihmihmih... setahun duduk baru la ni laa nak jadi pelancong kann -



-inilah nyawa aki sekarang... si cerdik bijak soleh yang pelbagai kerenah... hehehe-





p/s - Hai Blogger, saya rindu kamu!


5 comments:

Anem Arnamee said...

Nanti 2 tahun lepas tu update balik ni. Hehe. Moga sihats elalu Aki.

فاتن الصاوى said...


شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء

شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة تنظيف مساجد بالدمام والخبر

فاتن الصاوى said...


شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة تنظيف شقق بابها
شركة تنظيف شقق بخميس مشيط
شركة تنظيف سجاد بخميس مشيط
شركة تنظيف سجاد بابها
شركة تنظيف منازل بخميس مشيط
شركة تنظيف منازل بابها
شركة مكافحة حشرات بخميس مشيط
شركة مكافحة حشرات بابها

آدم على said...

شركه مكافحه حشرات بالرياض
شركة مكافحة النمل الابيض بالرياض
شركة مكافحة الصراصير بالرياض
شركة مكافحة الفئران بالرياض
شركة مكافحة النمل الاسود بالرياض
شركة مكافحة بق الفراش بالرياض
شركة رش مبيدات بالرياض
شركة رش دفان بالرياض

Akmal Farabi said...

bagus artikelnya..

sangat bermanfaat